Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antanas Nedzinskas Seime dirba sekliu morka

Pastarųjų dienų Seimo nario Antano Nedzinsko elgesys jo kolegoms sukėlė didžiulį susirūpinimą. Mat jaunasis parlamentaras ėmė labai keistai elgtis.
Foto naujienai: Antanas Nedzinskas Seime dirba sekliu morka
LNK nuotr. / zmones24.lt
Pastarųjų dienų Seimo nario Antano Nedzinsko elgesys jo kolegoms sukėlė didžiulį susirūpinimą. Mat jaunasis parlamentaras ėmė labai keistai elgtis. Atėjęs į Seimo Etikos komisijos posėdžius nei prašytas, nei kviestas sėdi kamputyje ir paslaptingai tyli… Seimūnai šiuo Antano elgesiu baisiai susirūpino. Gal kolegai kas nors atsitiko?

Paslaptį atkleidė pats Antanas, pradėjęs žerti citatas iš Seimo etikos komisijos posėdžių. Štai viena iš jų: “Tegul vyrai eina šnapso gert“.

„Jeigu aš būsiu komisijoj ir pasakysiu: tegul vyrai eina į kokį nors mažumų klubą išsiaiškint. Tai ar tikrai būtų etiška ir padoru kalbėti taip? Komisijos metu, o ne taip, kažkokiam baliuj“, - piktinosi Antanas.

Taigi, Antanas Nedzinskas - tikrų tikriausias šnipas! Kaip sako Algimantas Salamakinas – “seklys morka”, kuris turi šnipinėti ir konspektuoti kitų Seimo narių pasisakymus ir juos paviešinti. Ir nors apstulbę etikos sargai mano, kad ne Seimo nario pareiga šnipinėti kolegas, laidos „Kakadu“ žiniomis, Nedzinskas šiuo būdu stengiasi užimti vieną labai svarbų strateginį postą valstybės tarnyboje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius