Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artūras Jomantas: mes – ne pora!

Kalbėdama su mumis, Nijolė prasitarė, kad jos draugas stebisi, kodėl žurnalistai vis dar nesusisiekia su juo pačiu ir nepaprašo jo pakomentuoti šios gandais apipintos meilės istorijos.
Foto naujienai: Artūras Jomantas: mes – ne pora!
Scanpix nuotrauka / zmones24.lt
Sklandant gandams, kad naujasis Nijolės Pareigytės draugas yra krepšininkas Artūras Jomantas (24), kol kas visi žurnalistai skambindavo tik pačiai Nijolei, kuri šia tema iš pradžių vengė kalbėti, o vėliau žurnalui „Privatu!“ prisipažino, kad ta didžioji gyvenimo meilė, apie kurią neseniai išdrįso prabilti, ir yra minėtas krepšininkas. Kalbėdama su mumis, Nijolė prasitarė, kad jos draugas stebisi, kodėl žurnalistai vis dar nesusisiekia su juo pačiu ir nepaprašo jo pakomentuoti šios gandais apipintos meilės istorijos.
Taigi mes nusprendėme išklausyti ir Artūro Jomanto nuomonės. Uždavus klausimą, ar tikrai jo dabartinė draugė – žinomos grupės narė, Artūras kiek nustebo. „Galiu pasakyti, kad esame draugai. Mes tikrai ne pora. Geriau jau pakalbėtume apie krepšinį. Nijolė pati prisipažino, kad mes draugaujame? Netikiu“, – sakė Artūras.
Paprašytas patvirtinti arba paneigti kalbas, kad pora kartu gyvena Artūro bute, krepšininkas nuo tiesaus atsakymo išsisuko: „Nieko negaliu sakyti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius