Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėja Mia ir Dovydas iš grupės „Pikaso“ - pora?

Tikrą ažiotažą sukėlė atlikėja Mia ir Dovydas iš grupės „Pikaso“ patvirtinę gandus, kad jie pora. Nors niekas iki šiol nežino, kokie jų santykiai iš tikrųjų, tačiau abu lyg sutarę tvirtina, kad jie kartu.
Foto naujienai: Atlikėja Mia ir Dovydas iš grupės „Pikaso“ - pora?
Foto naujienai: Atlikėja Mia ir Dovydas iš grupės „Pikaso“ - pora? / zmones24.lt
Temos: 1 „Pikaso“
Tikrą ažiotažą sukėlė atlikėja Mia ir Dovydas iš grupės „Pikaso“ patvirtinę gandus, kad jie pora. Nors niekas iki šiol nežino, kokie jų santykiai iš tikrųjų, tačiau abu lyg sutarę tvirtina, kad jie kartu. Daugiau jokių rimtesnių įrodymų nėra, tačiau kuo daugiau paaiškinti dažnas Mios savaitgalines keliones į pajūrį, kur anksčiau skelbėsi važiuojanti tik pailsėti? „Su Dovydu susipažinome labai senai, o kiek mes kartu?.. Dar net metų nėra,“ – šypsodamasi sakė Mia. „Mes abu dainininkai, todėl mūsų gyvenime viskas vyksta įtemtu ritmu, tačiau būtent tai labiausiai mus ir suartina. Kol kas gyvename kiekvienas sau, aš - Vilniuje, jis - Klaipėdoje, tiesiog dažnai svečiuojamės vienas pas kitą. Gal kada kokį namuką pusiaukelėje pasistatysim, bus kur ramiai laiką praleisti,“ – pusiau juokais, pusiau rimtai pasakojo Mia.

Reklaminis triukas?

Nors tiek Mia, tiek Dovydas tvirtina, kad jie tik geri kolegos ir bičiuliai, jų draugai, girdėdami tokias kalbas, šypsodamiesi klausia, kodėl tuomet Dovydas, atlėkęs su reikalais į Vilnių, niekada nepamiršta aplankyti Mios – kad ir kaip skubėtų – jai laiko visada suranda.
Prirėmus juos prie sienos abu šypsosi, o kalbėdami atsargiai renka žodžius. Tačiau iš Mios akių ir šypsenos nesunku suprasti, ką ji iš tiesų jaučia. „Dovydą labai seniai pažįstu. Jis labai mielas ir simpatiškas vyrukas. Bet mes tik kolegos ir labai geri draugai. Jis – Klaipėdoje, aš – Vilniuje. Vasarą viskas buvo kitaip – daug laiko praleisdavome kartu. Negaliu slėpti – jis vienintelis vyras, kuris moka ir sugeba mane pralinksminti. Kad ir kokia liūdna būnu, Dovydas visada randa būdų, kaip mane prajuokinti. Ar esu gavusi iš jo gėlių? Taip, ir ne kartą. O ir per koncertus jis mane visada palaikydavo, ypač pradžioje“, – šypsosi Mia.
Mia neslepia, kad nuvažiavusi į Klaipėdą pirmiausia skambina Dovydui. O kai jis būna Vilniuje – irgi nepamiršta jos aplankyti. Kai tik abu tarp koncertų ir repeticijų randa laisvo laiko, būtinai susitinka. Paklausus, ar ji neplanuoja persikelti į Klaipėdą, Mia šypsosi: „Buvo visokių kalbų – aš planavau keltis į Klaipėdą, jis – į Vilnių. O dabar yra kaip yra.“
Dovydas niekada nemėgo viešinti savo asmeninio gyvenimo – kad ir kiek daug moterų ar merginų dėl jo pamesdavo galvą, jis visada likdavo diplomatiškas ir santūrus. Šįsyk jis taip pat tyli. „Taip, mes draugai, bičiuliai. Ką dar norėtumėte išgirsti? Niekada nesidaliju savo jausmais su visa Lietuva, nes esu iš tų, kurie labai greitai įsimyli. Kol dar pats nesu tikras dėl savo jausmų, gyvenimo – niekam tokių dalykų nepasakoju. Nenoriu, kad visi aptarinėtų, su kuo susitikinėjau ar susitikinėju. Ir taip apie save esu prisiklausęs pakankamai įvairių tiek malonių, tiek nelabai gandų“, – nuo tiesaus atsakymo diplomatiškai išsisuko Dovydas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius