Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Audrius Giržadas: su tokia laida noriu grįžti

Kad ir ką sakytum, „Iššūkis žvaigždėms. Lietuvos dainų dešimtukas" ne vieną žinomą Lietuvos žmogų iš tiesų pavertė nauja ar atgimusia eterio žvaigžde. Kaip visateisis laidos vedėjas į ekraną pagaliau grįžta ir Audrius GIRŽADAS.
Foto naujienai: Audrius Giržadas: su tokia laida noriu grįžti
Gedmanto Kropio nuotrauka / zmones24.lt
Kad ir ką sakytum, „Iššūkis žvaigždėms. Lietuvos dainų dešimtukas" ne vieną žinomą Lietuvos žmogų iš tiesų pavertė nauja ar atgimusia eterio žvaigžde. Kaip visateisis laidos vedėjas į ekraną pagaliau grįžta ir Audrius GIRŽADAS (43). Kartu su kolege Lavija Šurnaite jis kasdien ves LTV pramoginę informacinę laidą „Labas vakaras".


Su kokiomis mintimis ir jausmais grįžtate į televiziją?
Darbinėmis, nes vis dar deriname, rengiamės, tariamės. Bet tegu prodiuseriai pasakoja, apie ką ir kokia bus laida. Aš tik galiu pasakyti, kad gavus pasiūlymą teko gerokai pagalvoti, ar tai - laida, su kuria noriu grįžti į televiziją. Ne toks aklas mano troškimas, kad neužtektų proto atsisakyti, jei kas pasiūlytų vesti „Savaitės panoramą" ar „Top 10". Ir laida turi tau tikti, ir tu prie jos. Negali į darbą eiti dantis sukandęs.

Neišsigandote, kad „labas vakaras" žiūrovams teks sakyti kiekvieną pavakarę?
Taip, darbo bus užtektinai, bet su Lavija esame tik šios laidos vedėjai. Jau praėjo entuziazmo laikai, kai, pavyzdžiui, „Ryto rate" ir eteryje dirbome, ir po jo patys dar galvojome, ką į kitą laidą pasikviesti, net muziką parinkdavome. Dabar bus žurnalistų ir prodiuserių komanda, kuri rūpinsis laidos turiniu.

Turbūt teisybę sako, kad nuo televizijos užkrato pasveikti neįmanoma...
Nuo televizijos niekada nebuvau labai nutolęs, tik pastaruoju metu dirbau daugiau „už kadro". Gal ir galima sakyti: kartą paragavęs negali sustoti. Bet man šis darbas iš tiesų mielas. O noras grįžti į kadrą nebuvo dingęs.

Ką manote apie naująją savo partnerę?
Lavija - šauni, žavi. Manau, tai atvejis, kai graži moteris yra ir savo darbo profesionalė: sugeba girdėti pašnekovą, o ne tik perskaityti klausimą iš lapelio. Jei klausiate mano nuomonės apie Laviją, kaip apie moterį, - ji man labai graži.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius