-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aurelija Razmarataitė ir Darius Žakaitis susituokė

Kad ir kaip kruopščiai nuo visuomenės slėpė žinią apie savo sutuoktuves, vistik gausiam būriui žiniasklaidos atstovų pavyko užfiksuoti TV3 „Žinių„ vedėjos Aurelijos Razmarataitės ir koncerno „MG Baltic Trade“ valdybos nario Dariaus Žakaičio vestuvių iškilmes.
Foto naujienai: Aurelija Razmarataitė ir Darius Žakaitis susituokė
Santuoka įvyko 2007-07-07 Nuotr. Butauto Barausko / zmones24.lt

Itin lietingą, tačiau laimingais skaičiais pažymėtą (2007 – 07 – 07) šeštadienio pavakarę skėčiais apsiginklavę prie senovinės bažnyčios Juodkrantėje rinkosi jaunųjų artimieji, draugai ir kolegos. Pusę šešių vakaro, svečiams ir vestuvių kaltininkams praėjus pro apsaugos darbuotojus, kurie budėjo prie bažnyčios, įvyko santuokos ceremonija ir savo draugystę kurį laiką slėpusi pora pagaliau sumainė aukso žiedus.

Tarp svečių buvo galima pamatyti nemažai žinomų žmonių: kaip vijurkas skraidė vestuvių organizatorius Jogaila Morkūnas, puikiai nusiteikęs žurnalistas Vytaras Radzevičius, Audrius Siaurusevičius su žmona Ingrida, Laurynas Šeškus, Gintaras Ruplėnas ir daugelis kitų gerai visuomenei pažįstamų žmonių.

Geriausios kloties sutuoktuvininkams linkėjo jaunojo tėtis Viktoras Žakaitis ir švietimo ir mokslo ministrė Roma Žakaitienė. „Lietus tik į gerą. Atneš daug laimės ir džiaugsmo„, – teigė Roma Žakaitienė.

Po ceremonijos su plačia šypsena iš bažnyčios išbėgusi nuotaka su žurnalistais bendrauti atsisakė, teigdama, negalinti ištarti net poros žodžių. Akimirksniu jaunieji susėdo į prabangų baltą automobilį, svečius Jogaila Morkūnas „suorganizavo“ į autobusus ir visi nežinoma kryptimi nurūko švęsti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius