Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aušra Kilkuvienė įsivaikino berniuką

TV3 laidos „TV pagalbos“ vedėja Aušra Kilkuvienė verčia naują gyvenimo puslapį.
Foto naujienai: Aušra Kilkuvienė įsivaikino berniuką
Foto naujienai: Aušra Kilkuvienė įsivaikino berniuką / zmones24.lt
Žavi, drąsi, komunikabili, draugiška, visada optimizmu ir gera energija trykštanti TV3 laidos „TV pagalbos“ vedėja Aušra Kilkuvienė verčia naują gyvenimo puslapį. Atrodo, kad viskas tekėjo įprasta vaga: darbas, namai, šeima. Tačiau vienintelis skambutis pakeitė Aušros gyvenimą ir nuo šiol jie jau – keturiese… „Savo šeimyninį gyvenimą, regis, jau buvom susitvarkę. Tačiau po netikėto skambučio su vyru turėjome tik tris dienas apsispręsti, ar sutinkame padėti vaikams, kurių nesame net matę“, – apie svarbų gyvenimo žingsnį pasakoja „TV pagalbos“ vedėja Aušra. Netikėtas pasiūlymas Aušrą ne tik suglumino, bet ir privertė susimąstyti. Gal tai – ženklas ir duotas išbandymas?
„Negalėjau apsimesti, kad nieko nevyksta… Gavom sąrašą, kuriame septynių pamestinukų gimimo metai ir gražūs vardai – Mėta, Kajus, Nojus, Smiltė… Visai nepažįstami vaikai, kurių niekam nereikia... Va tada drebėjo rankos, trankėsi širdis ir buvo tikrai labai baisu“, – pasakoja Aušra.
Jie apsisprendė padėti ir į savo šeimą priimti vaikelį. Tačiau, kai Aušra su vyru Andriumi atvažiavo tvarkyti dokumentų, Vaikų teisių apsaugos tarnybos darbuotojai daugiavaikei motinai suteikė paskutinį šansą pasitaisyti ir pasirūpinti savo vaikais. Aušra nusprendė, kad tai likimas ir duotas išbandymas. Praėjo daugiau nei mėnuo nuo apsisprendimo dienos ir, rodos, visi išgyvenimai užsimiršo…
„Buvo likusios dvi dienos iki Kalėdų, aš vaikščiojau prekybos centre, pirkau vienoje parduotuvėje drabužius, ir viena pardavėja pradėjo man pasakoti istoriją, apie kurią norėtų pranešti mūsų laidai. Ir aš netekau žado, kai jos žodžiuose išgirdau tą patį pasakojimą paskatinusį mus aukštyn kojom apversti gyvenimą ir priimti rimtą sprendimą… Supratau, kad ta šeima mane persekioja. Iš tikrosios motinos vaikai buvo atimti ir paguldyti net į ligoninę“, – apie pateiktą gyvenimo išbandymą pasakoja „TV pagalbos“ vedėja Aušra.
Taip įvyko pirmoji pažintis su nuostabiais vaikais, turinčiais gražius vardus…  Aušros šeimyna buvo nusprendusi į namus parsivežti mergaitę, bet atsitiko taip, kad jų šeimą papildė šešerių su puse metų Kajus. „Dabar kiekvieną rytą atsikeliu ir pradedu dirbti, galvoti, ką ir kaip pasakyti. Pabudę pasisveikinam, eidami miegoti palinkim saldžių sapnų ir miško uogų. Atėjo net ta diena, kai jis man sako „mama aš tave labai myliu...“ – apie ypatingus gyvenimo pokyčius ir išgyvenimus pasakoja Aušra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius