-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beata Wilkin planuoja turėti tris vaikus

Po skausmingų skyrybų su buvusiu vyru Beata nusprendė pasitraukti iš spaudos puslapių: nedalijo interviu, nesirodė vakarėliuose. Dabar ji vėl įsimylėjusi, laiminga ir pasiruošusi sukurti naują šeimą.
Foto naujienai: Beata Wilkin planuoja turėti tris vaikus
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt

Beata Wilkin

Gimimo data, vieta: 1979 04 11 Vilnius. 29 m.

Šeima: tėvai verslininkai.

Šeiminė padėtis: išsiskyrusi. Augina penkerių metų sūnų Tomą. Susižadėjusi su brazilu Gleytonu.

Karjeros pasiekimai:  grupės „Funky" įkūrėja ir vokalistė. Įrašyti 7 albumai lietuvių kalba, 3 rusų kalba; išleistas geriausių dainų albumas, nufilmuoti 9 vaizdo siužetai. Grupė koncertuoja ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Rusijoje, Ukrainoje, Estijoje, Vokietijoje ir JAV. Turi ne vieną  apdovanojimą.


Po skausmingų skyrybų su buvusiu vyru Beata nusprendė pasitraukti iš spaudos puslapių: nedalijo interviu, nesirodė vakarėliuose. Dabar ji vėl įsimylėjusi, laiminga ir pasiruošusi sukurti naują šeimą. 


Radau savo žmogų


Prieš porą metų skyrybas su pirmuoju vyru Beata išgyveno labai sunkiai. „Tai man buvo labai sunkus metas. Turėjau savo pasaulį, tikėjau, kad mes niekada nesipyksime, viskas bus gražu ir gerai. Todėl, kai sugriuvo svajonės, buvo labai skaudu. Svajojau apie tokį vyrą, su kuriuo būtų gera miegoti, ilsėtis, keliauti, džiaugtis ir net dirbti. Norėjau tokio žmogaus, su kuriuo užmigčiau laiminga ir atsikelčiau laiminga. Džiaugiuosi, kad mano svajonė išsipildė. Dabar aš taip jaučiuosi su Gleytonu. Galima sakyti, jis man - Dievo dovana."  Nuo Beatos ir  Gleytono pažinties prabėgo dveji metai, o jie per tuos metus nė karto nesusipyko. „Jei kas ir pakelia balsą - tai aš. Gleytonas labai ramus, geras žmogus. Iš jo negirdėjau nė vieno priekaišto. Jis niekada nepriekaištaus, jei nesuplaučiau indų, neišskalbčiau drabužių ar nepagaminčiau vakarienės. Kartais atrodo, kad buitiniai rūpesčiai jam neegzistuoja. Gleytonui svarbiausia, kad namuose būtų gera. Kad būtume laimingi. Jis rūpinasi ne tik manimi, bet ir mano sūnumi. Jei Tomas liūdnas - Gleytonas būtinai sugalvos, kaip jį pralinksminti", - gražiai apie mylimąjį atsiliepia moteris.


Svajoja apie šeimą


Beata prasitaria, kad nuo mažens buvo didelė svajoklė. „Mano tėvai sunkiai vertėsi. Aš neturėjau sąlygų lankyti muzikos mokyklos, mokytis groti pianinu. Tačiau visada svajodavau. Svajodavau, kad būsiu dainininkė. Daug keliausiu. Dainuosiu Amerikoje. Kai  mus su grupe pakvietė į  turą po Ameriką - supratau, kad visos svajonės pildosi. Tačiau po skyrybų su pirmuoju vyru nustojau svajoti. Nežinau, kas nutiko, bet pajutau, kad nebesvajoju. Dirbau savo darbus - važinėjau po koncertus, filmavausi ir viskas. Tačiau Gleytonas vėl mane  paskatino svajoti. Pabudo vieną rytą ir sako: Beata, viskas, gana, noriu namo, kad galėčiau lauke kepti mėsytę, ir trijų vaikų! Nors aš niekada nenorėjau namo, - man priimtinesnis butas, - pajutau, kad ir aš noriu to paties. Gyvenant kartu,  būtina kartu ir svajoti - kitaip svajonės neišsipildys", - šypsosi laiminga moteris.

 Ar ji pasiruošusi turėti tris vaikus? „Du mes jau turime -  Tomą ir Keviną. Jaučiu, kad laikas ir dėl trečio pagalvoti. Nors dar visai neseniai sakiau, kad  vaikams nepasiruošusi, bet kai  Gleytonas pasakė, kad nori trijų vaikų, supratau, kad negaliu priešintis. Išgirsti mylimą vyrą sakant, kad jis nori vaiko, bet kuriai moteriai labai malonu", -  sako Beata.


Vestuvės tikrai bus!


Dainininkė neslepia, kad jiedu su Gleytonu Brazilijoje be didelių ceremonijų susižadėjo. Tačiau, jos nuomone, sužadėtuvės be vestuvių  nieko nereiškia. „Mūsų šeimoje visi žino, kad mes susižadėję, kartu  kuriame bendrą ateitį ir vestuvės vieną dieną tikrai bus. Nepaprastas jausmas apėmė, kai išvažiuojant iš Brazilijos mus išlydėjo Gleytono močiutė ir, galima sakyti, palaimino.  Nereikia pamiršti, kad mes abu buvom vedę. Todėl sužadėtuvių nesureikšminame. Man atrodo, arba susituoki arba, ne - kas tos sužadėtuvės be vestuvių?" - juokiasi ji. Brazilija dainininkei tapo antraisiais namais. Gleytono šeima ją labai šiltai priėmė. „Buvo labai netikėta, kai mums su Gleytonu jo tėvai pasiūlė savo miegamąjį. Pagal jų tradicijas užleisti savo miegamąjį - tai labai daug. Tą akimirką pajutau, kad esu namie", - sako dainininkė.

Kad neliktų kliūčių vestuvėms, Gleytonas su pirmąja žmona oficialiai jau išsiskyrė, o Beatai liko tik keli formalumai. Vestuvių datos pora dar nepaskyrė, o svajoja apie ramią ir  romantišką šventę dviem.

   

Laukia Gleytono sūnaus


Artimiausiu metu planuoja romantiškai pakeliauti dviese. „Pastaruoju metu labai daug dirbome kartu. Todėl pasiilgome ramaus buvimo dviese. Važiuosime pasimėgauti Europos saule", - sako Beata. Ji prasitaria, kad jau greitai į Lietuvą pas juos atvažiuos gyventi Gleytono  sūnus Kevinas.  Dainininkė žino, kad su dviem berniukais bus nelengva. Tačiau įsitikinusi, kad viskas bus gerai. „Kai susipažinau su Kevinu, nuo pirmos akimirkos priėmiau jį kaip savo sūnų. Per tą laiką, kol viešėjome Brazilijoje, mes labai susidraugavome.  Jis labai protingas ir geras berniukas. Tikiu, kad viskas bus gerai", - šypsosi Beata.

Dainininkė sako, kad jau pats metas nustebinti savo gerbėjus ir padovanoti jiems albumą. Šiuo metu ji įrašinėja du solinius albumus - vieną lietuvių, kitą rusų kalba. Albumai  turėtų pasirodyti rudenį.  


Gleytoną Barbosą  (26) Lietuvoje užlaikė meilė


Gleytonas gimė ir augo Brazilijoje. Tačiau jau beveik septyneri metai gyvena Europoje. Pastaruosius porą metų Lietuvoje. Buvo garsus Brazilijos futbolininkas. Ne vienerius metus žaidė Europoje.  Dėl traumos buvo priverstas atsisakyti futbolininko karjeros. Šiuo metu Europos futbolo klubams Brazilijoje ieško perspektyvių futbolininkų. Pora jo futbolininkų žaidžia Kauno futbolo ir beisbolo klube (FBK). Gleytonas buvo vedęs brazilę. Išsiskyrė. Pora turi sūnų Keviną. Gleytonas labai myli savo sūnų. Greitai berniukas kartu su juo ir Beata gyvens Lietuvoje.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius