-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Borisas Moisejevas „Euroviziją“ iškeitė į Olimpines žaidynes

Rusijos estrados žvaigždė Borisas Moisejevas nusprendė nedalyvauti atrankoje į šiemet Maskvoje įvyksiantį „Eurovizijos“ dainų konkursą.
Foto naujienai: Borisas Moisejevas „Euroviziją“ iškeitė į Olimpines žaidynes
Foto naujienai: Borisas Moisejevas „Euroviziją“ iškeitė į Olimpines žaidynes / zmones24.lt
Rusijos estrados žvaigždė Borisas Moisejevas nusprendė nedalyvauti atrankoje į šiemet Maskvoje įvyksiantį „Eurovizijos“ dainų konkursą. Lietuvoje kovą koncertuosiantis atlikėjas netikėtą savo sprendimą aiškino pasaulį krečiančiais ekonominiais sunkumais, taip pat ateities planais, tarp kurių ir pasiruošimas 2014 metais Sočyje įvyksiančioms žiemos Olimpinėms žaidynėms.

Apie pasitraukimą iš kovos dėl teisės šiemet atstovauti Rusijai „Eurovizijoje“ Borisas Moisejevas pranešė Vokietijos televizijos kanalo „ZDF“ žurnalistams duotame interviu. Atlikėjas teigė, kad tinkamai pasiruošti konkursui jis negali dėl pavasarį prasidėsiančio koncertinio turo. Atsisakyti gastrolių užsienio šalyse neleidžia visą šou verslą apėmęs ekonominis sunkmetis.

„Pasaulį krečianti ekonominė krizė visiškai atėmė norą ir ryžtą dalyvauti „Eurovizijoje“. Pasiruošimas šiam konkursui reikalauja labai daug lėšų, kurių šiuo metu neturiu, o skolintis iš rėmėjų nenoriu. Be to, „Eurovizija“ vyksta kasmet, tad ten sudainuoti dar spėsiu – šiuo metu visas savo jėgas skiriu kitiems projektams“, - vokiečių žurnalistams pasakojo Borisas Moisejevas.

Ekscentriškas estrados dainininkas prasitarė, kad padės režisuoti 2014-aisiais Sočyje vyksiančių žiemos Olimpinių žaidynių šou. Įspūdingais pasirodymais garsėjantis Borisas Moisejevas tiki, jog po 5 metų Rusijos kurorte vyksiančios žaidynių atidarymo bei uždarymo ceremonijos savo pompastiškumu gerokai pranoks Pekino Olimpiadą. Artistas taip pat neatmetė galimybės ateityje dainuoti „Eurovizijoje“. Savo laimę konkurse dainininkas norėtų išbandyti po 2-3 metų.

Kovo 22–25 dienomis Borisas Moisejevas koncertuos Lietuvoje. Vilniuje, Šiauliuose ir Klaipėdoje originalusis atlikėjas pristatys savo naujausią koncertinę programą „Desertas“. Joje žiūrovai išgirs šlageriais tapusias ir naujausias žvaigždės dainas, taip pat galės pasimėgauti tik rusų estrados grandų pasirodymams būdingu, pompastišku šou. Scenoje Borisui Moisejevui talkins jo paties įkurta baleto trupė „Premjer Balet“. Daugybę tarptautinių apdovanojimų iškovojusiems šokėjams scenografiją padėjo kurti švedų choreografai dirbę su visame pasaulyje žinomu Prancūzijos „Saulės“ cirku (pranc. Cirque Du Soleil). Šventinę reginio nuotaiką dar labiau sustiprins įspūdingas šviesų šou, nepriekaištingą garso kokybę užtikrins galinga aparatūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius