Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brandus grožis

Bepigu didžiuotis savo išvaizda, kai tau dvidešimt. Tačiau, kaip sakoma, tikrasis moters grožis atsiskleidžia po trisdešimties.
Foto naujienai: Brandus grožis
Nuotrauka iš redakcijos archyvo / zmones24.lt

Bepigu didžiuotis savo išvaizda, kai tau dvidešimt. Tačiau, kaip sakoma, tikrasis moters grožis atsiskleidžia po trisdešimties. O gal ir dar vėliau. Pasidomėkite, kaip savimi rūpinasi garsios Lietuvos moterys.


Inga Krukauskienė: „Rūpintis savimi - kasdienybė"


Verslininkei Ingai Krukauskienei lieknos figūros galėtų pavydėti netgi kai kurios dvidešimtmetės. Ponia Inga pripažįsta, jog dabar savo išvaizda yra patenkinta net labiau nei jaunystėje. Sako, kai buvo dvidešimtmetė, nesijautė išskirtinė gražuolė. Maža to, aplinkiniams kartais net atrodydavo vyresnė nei buvo iš tiesų. Skirtingai nei daugelis moterų, bėgant metams verslininkė vis gražėjo. Ir dabar aplinkiniai ją, ko gero, palaikytų mažų mažiausiai dešimčia metų jaunesne.

Kur slypi Ingos Krukauskienės jaunatviškos išvaizdos paslaptis? Moteris neslepia, kad nemažai investuoja į savo grožį. Sako, jos grožio receptas - itin geros kokybės maisto papildai, gera kosmetika, nuolatinis judėjimas ir, svarbiausia, optimistinis požiūris į gyvenimą. Pasak verslininkės, būtina save mylėti ir puoselėti. Rūpinimasis savo išvaizda turėtų tapti kasdienybe.


Joana Bartaškienė: „Amžius - ne kliūtis atrodyti madingai"


Aerobikos trenerė, „Lietuvos šokių dešimtuko" nugalėtoja Joana Bartaškienė - tikrų tikriausia turbomoteris. Tiesiog stebėtina, iš kur ji semiasi tiek energijos ir gyvenimo džiaugsmo.

Šios moters niekada nepamatysi sukumpusios, suvargusios, be makiažo. Ponia Joana nesibaido savo amžiaus ir dėvi seksualius, ryškius jaunatviškus darbužius, drąsiai segi mini sijonus. „Visada kartojau, kad jei būsi graži ir sveika, į tave dar ir svetimas vyras gatvėje pažiūrės, ir savam būsi reikalinga bei geidžiama, - juokiasi. - Visą gyvenimą mėgau puoštis ir save palepindavau. Turiu moterišką silpnybę gražiems drabužiams ir kvepalams."

Pasak J. Bartaškienės, ji niekada nesilaikė jokių drastiškų dietų. „Visą gyvenimą daug sportuoju, judu, dar ir dabar vedu aerobikos treniruotes. Tad jei badaučiau, būčiau galą gavusi. Be to, mėgstu sočiai pavalgyti, todėl esu neperkarusi ir gerai jaučiuosi. Kai priaugu svorio (o taip nutinka nebent per atostogas), nevalgau vakarienės - per savaitę 2-3 kilogramų kaip nebūta. Atsisakyti mėgstamų patiekalų neturiu valios. Skanėstai, kaip antai, pyragaitis su kava, man yra malonumas. O kai žmogus patenkintas, spinduliuoja ir jo išorė."


Jolanta Paulauskienė: „Svarbu neištižti"


Apie TV projekto „Žvaigždžių duetai" dalyvę žinomo politiko žmoną Jolantą Paulauskienę madų žinovai sako, jog ši Lietuvos ponia per pastaruosius metus padarė bene didžiausią stiliaus pažangą. Tačiau ji žavi ne tik dėl to, kad turi pakankamai drąsos nuolat kaitalioti savo įvaizdį ir imtis naujų iššūkių.

Moters žavesio paslaptis - nuolatinis judėjimas. Ponia Jolanta - aktyvaus gyvenimo būdo propaguotoja. Drauge su šeima žiemą ji slidinėja, vasarą važinėjasi dviračiais, plaukia baidarėmis ir pan. „Svarbu bėgant metams neprarasti gyvenimo džiaugsmo ir neištižti, neužsisėdėti. Mūsų šeima nemėgsta laiko leisti prie televizoriaus. Stengiamės kuo daugiau judėti. Mano vyras Artūras žaidžia krepšinį, futbolą, aš - tenisą. Taip pat labai mėgstu pasivaikščioti, lankausi baseine."


Dalia Teišerskytė: „Sveikesnė gyvensena teikia energijos"


Poetė bei aktyvi visuomenės veikėja Dalia Teišerskytė pastaruoju metu tiesiog žydi. Aplinkinius ji žavi ne tik savo veikla bei elegancija, bet ir itin išgrakštėjusiomis kūno linijomis. Jos žavesio paslaptis labai moteriška - ponia Dalia gerokai pakoregavo savo valgiaraštį. Dabar jos patiekalų porcijos kur kas mažesnės, o maisto produktai liesesni. Nors poetė garsėja kaip puiki kulinarė, namie stengiasi gaminti rečiau, kad nekiltų pagundų prisiragauti. Be to, valgo labai mažai mėsos.

„Neseniai „atradau" SPA procedūras. Išties malonu pasimėgauti įvairiomis grožio bei sveikatos procedūromis: masažais, pirtimis, grožio kaukėmis, sportu, baseinu", - dalijasi grožio paslaptimis. Na, o dvasios polėkio šiai moteriai teikia kūryba. Tiesa, nors D. Teišerskytė sako nerandanti jai tiek laiko, kiek norėtų, neseniai išleido sonetų vainiką „Atodūsiai".


Dalia Brenciūtė: „Reikia tiesiog džiaugtis gyvenimu"


Daugybę kino ir teatro vaidmenų sukūrusi aktorė Dalia Brenciūtė yra viena tų moterų, kurių išvaizda neišduoda jų amžiaus. Susidaro įspūdis, jog bėgantis laikas tokias moteris pamiršta paženklinti savo tėkmės ženklais ar tiesiog prabėga pro šalį.

Aktorė teigia neturinti jokių ypatingų žavesio paslapčių. „Manau, kad geriausias grožio receptas bei sveikatos šaltinis yra gamta. Užtat stengiuosi kiek įmanoma daugiau laiko praleisti gryname ore, daugiau judėti. Man natūraliai norisi valgyti daugiau vaisių, daržovių, pieno produktų. Sunkus riebus maistas, rūkytos dešros manęs pernelyg nevilioja," - sako žavesiu trykštanti ponia Dalia. Priduria, jog moters grožis vis dėl to labiausiai atsiskleidžia tada, kai ji yra laiminga. O aktorei didžiausia laimė yra šeima. „Svarbiausia, nereikia iš gyvenimo kažko vis laukti. Reikia gyventi šiandiena ir džiaugtis kiekviena akimirka."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius