Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears: žvaigždė – scenoje, nevykėlė – meilėje

Mažai kas tikėjo popprincesės atgimimu. Spauda jai prognozavo anksti išryškėjusio talento baigtį. Laimei, laiku Britney gyvenimo vadžias į rankas perėmė jos tėvas.
Foto naujienai: Britney Spears: žvaigždė – scenoje, nevykėlė – meilėje
AOP nuotrauka / zmones24.lt
Mažai kas tikėjo popprincesės atgimimu. Spauda jai prognozavo anksti išryškėjusio talento baigtį. Laimei, laiku Britney gyvenimo vadžias į rankas perėmė jos tėvas. Dabar, kai vyrai iš naujo mato atgimusią Spears, jie gali išlementi vos kelis epitetus: „seksuali“, „nuostabi“, „iš koto verčianti“, tačiau žengti su ja toliau kažkodėl nesiryžta nė vienas.

Vardas, pavardė: Britney Jean Spears.
Gimimo data, vieta: 1981 12 02, Makomas, Misisipės valstija, JAV. 27 m.
Šeima, kurioje gimė: mama – buvusi pradinių klasių mokytoja, tėvas – statybininkas ir virėjas; Britney turi brolį ir seserį.
Meilės nuotykiai: nuo 2000 m. ketverius metus draugavo su Justinu Timberlake’u (28); turėjo aistringą romaną su Colinu Farrellu (33), vadybininkais ir kt.
Šeiminė padėtis: 2004 m. sausio 3 d. susituokė su vaikystės draugu Jasonu Allenu Alexanderiu (santuoka truko 55 valandas); 2004–2007 m. buvo ištekėjusi už šokėjo Kevino Federline’o (31), su juo susilaukė dviejų sūnų – Seano Prestono Federline’o (4) ir Jaydeno Jameso Federline’o (3).
Pasiekimai: dainininkė, šokėja, aktorė; atlikėja išleido keturis muzikos albumus, kurie užėmė pirmąsias vietas viso pasaulio topuose; žinomiausi Britney albumai: „Baby One More Time“ (1999), „Ooops!.. I Did It Again“ (2000), „Britney“ (2001), „Circus“ (2008); tituluojama popmuzikos princese.

Kaip viskas prasidėjo?

Kažkada Britney žmonės vadino pačia tyriausia ir išmintingiausia pramogų pasaulio mergina, kuria didžiavosi visa Amerika. Nors mergaitė nuo mažens buvo scenoje, Spears išgarsėjo pasirodžius jos pirmajam albumui „Baby One More Time“. „Aš noriu augti ir tobulėti kaip dainininkė pasirodant kiekvienam mano naujam albumui“, – tuomet tvirtino jaunoji popprincesė. Kritikai į tokius viešus Britney pasisakymus žiūrėjo skeptiškai, nes atlikėja populiarumo sulaukė ne dėl savo muzikinio talento, o dėl įgimto artistiškumo. Žibalo į ugnį įpylė ir ne sykį Spears išsakyta nuomonė apie skaistybę, kurią mergina neva nori išsaugoti iki vestuvių. Ji ne kartą „prisipažino“ žurnalistams, kad pasimeta prieš didžiulę vaikinų gerbėjų minią, o seksualius drabužius scenoje dėvi tik dėl to, jog su tokiais drabužiais „patogu šokti“.
Tačiau tai buvo tik įvaizdžio dalis, kurį sumanūs Britney vadybininkai sugalvojo tam, kad išskirtų dainininkę iš jaunų, balsingų ir simpatiškų provincijos merginų minios. Pradedančiajai Spears agentai paaiškino, kokia vertinga gali būti išmonė apie nekaltybę. Britney sutiko, o patikli publika užkibo ant nekaltybės jauko. Britney Spears prekės ženklas tapo itin pelningas.

Meilė – akla

Pirmoji Britney Spears meilė – populiarus dainininkas Justinas Timberlake’as. Jiedu susipažino 1995-aisiais, kai dalyvavo vaikų televizijos šou „Naujasis Mickey Mouse klubas“. Britney ir Justinas draugauti pradėjo prabėgus ketveriems metams. Atlikėja ne kartą prisipažino, kad nuo pat pirmo jų susitikimo slapta įsimylėjo Justiną. Tarp jų buvo toks meilės romanas, apie kokį svajoja mergaitės: su gėlėmis, šokoladukais, ilgais pasivaikščiojimais paplūdimyje ir bučiniais mėnesienoje. 2002 m. garsioji pora išsiskyrė. 2004 m. Britney ištekėjo už vaikystės draugo Jasono Alexanderio. Santuoka, trukusi vos 55 valandas, buvo anuliuota.
2004 m. vasarą popprincesė vienoje iš Holivudo diskotekų susipažino su bedarbiu Kevinu Federline’u. Tarp jų įsiliepsnojo aistringas romanas. Po trijų mėnesių pora atšventė vestuves. Britney buvo laiminga ir atrodė, kad jos nė trupučio netrikdo tai, jog mylimasis paliko merginą, kuri tuo metu laukėsi antrojo Federline’o kūdikio. 2005 m. Britney ir Kevinui gimė pirmasis vaikas. Tai buvo problemų pradžia. Dainininkė nuolat vaidijosi su vyru. Po gimdymo išstorėjusi žmona sutuoktiniui tapo nebeįdomi, ir Federline’as mieliau vakarus leisdavo su draugais bei striptizo šokėjomis naktiniuose klubuose. Britney, kuri labai sielojosi dėl nesibaigiančių vyro ūžavimų, nebesirūpino savimi. Popprincesė pareiškė ketinanti padaryti pertrauką karjeroje tam, kad galėtų rūpintis šeima. Bandydama išsaugoti irstančią santuoką, Britney dar kartą pastojo. 2006 m. rugsėjį gimė Jaydenas Jamesas. Tų pačių metų lapkričio mėnesį atlikėja padavė prašymą skirtis. Spears paniro į depresiją. Iš jos dviejų vaikų mama bandė vaduotis savais metodais, dėl kurių ji netgi prarado teisę rūpintis atžalomis.

Nesėkmingos vyro paieškos


Pagaliau tėvas Jamie Spearsas nusprendė dukrai padėti – jis tapo oficialiu Britney globėju. Jamie tvarkė dukros finansus, asmeninį gyvenimą ir muzikinę veiklą, dalyvavo kiekviename Britney ir anūkų pasimatyme. Dainininkės gyvenimas palengva grįžo į senas vėžes. Nuo 2008-ųjų vidurio pasaulis stebėjo Britney atgimimą: ji numetė svorio, išgražėjo, visą laiką skyrė darbui, sportui ir, savaime aišku, vaikams. Ši moteris neseniai ir vėl išrinkta seksualiausia bei įtakingiausia planetos įžymybe. Kurį laiką pritilo net geltonoji spauda, nes neturėjo ką rašyti apie Britney asmeninį gyvenimą. Turbūt tokiai ramybei įtakos turėjo tėvų mintis, kad dukters nelaimių šaltinis – tai netinkamai Spears pasirenkami vyrai. Rūpestingi tėvai suaugusiai dukrai pusmečiui uždraudė intymius santykius. Natūralu, kad ši jauna, talentinga ir fiziškai sveika moteris nuolat ieško gyvenimo vyro. Stebina tik jos meilės paieškos būdai. Visuomenę pasiekdavo gandų nuotrupos apie Britney užmezgamus ir greitai pasibaigiančius meilės romanus su šokėjais, modeliais ar šiaip niekam nežinomais vyrukais. Vienas iš rimčiausių žiniasklaidos bandymų buvo „supiršti“ dainininkę su jos vadybininku Jasonu Trawicku. Britney, puikiai išmanydama reklamos triukų galią, nieko nekomentuodama paparacams pademonstravo didžiulį sužadėtuvių žiedą. Deja, vadybininko ir popprincesės santykiai iširo. Neseniai vėl pasklido kalbos, esą Spears, organizuodama modelių atrankas būsimam vaizdo klipui, iš tikrųjų sau renkasi gyvenimo palydovą. Nors Britney tokias kalbas neigia, vienas ypatingo dainininkės palankumo sulaukęs 24 metų gražuolis pasakoja ką kitą: „Kai aš atėjau, ten nebuvo nė vienos filmavimo kameros ir nė vieno kūrybos grupės nario. Patalpoje sėdėjo tik Britney. Jos apranga buvo seksuali, ir ji atrodė tikrai gundančiai. Iš dainininkės elgesio supratau, kad aš ją dominu ne kaip darbuotojas.“ Tokia situacija vaikinui pasirodė keista ir nemaloni. Su Spears jis buvo mandagus, tačiau žvaigždės pasiūlymu nesusidomėjo. Jaunuolis pasistengė kuo greičiau iš ten dingti ir suskubo paviešinti informaciją apie tariamas žvaigždės atrankas tam, kad į jas einantys vaikinai būtų atitinkamai nusiteikę.
Kad ir ką darytų ši dainininkė, kad ir kaip pakryptų jos likimas, vis dėlto nenuginčijama – Spears talentinga. Laimei, Britney turi mylinčius tėvus, kurie nepabūgo prisiimti atsakomybės už suaugusį vaiką tam, kad popmuzikai grąžintų žvaigždę, o savo anūkams – mylinčią ir sugebančią jais pasirūpinti mamą.

Rūpestingi tėvai suaugusiai dukrai pusmečiui uždraudė intymius santykius.


Įdomūs faktai:

• Iš prigimties Britney – ne blondinė. Jos akys – tamsiai rudos. Natūrali plaukų spalva – rusva.
• Spears žino, kad jos kojos trumpos, ir ji dėl to kompleksuoja. Tačiau atlikėjai tai netrukdo dėvėti trumpų drabužių.
• Pirmąkart alkoholio atlikėja paragavo 13 metų, kai dalyvavo televizijos šou „Mickey Mouse klubas“.
• Pasak Britney motinos, jos dukra nekaltybę prarado 14 metų su populiariu mokyklos futbolo komandos vaikinu.
• Spears motina prisipažino, kad nedraudė šešiolikmetei dukrai naktis leisti su Justinu Timberlake’u.
• Britney mėgstamiausi patiekalai: dešrainiai, ledai, sumuštiniai, pica, kepta vištiena, makaronų patiekalai.
• Blogi įpročiai – rūkymas ir nagų kramtymas.
• Dainininkės ūgis – 163 centimetrai, svoris – apie 55 kilogramus.
• Britney senelė Emma Jean Spears nusižudė 31 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius