-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

BTV laidoje „Yra kaip yra“ Ligito Kernagio ir jį įžeidusios moters akistata

BTV pokalbių laidoje „Yra kaip yra“ šokiruojanti akistata – jau šį trečiadienio vakarą 20.30 val. susitiks populiarus dainininkas Ligitas Kernagis bei jo į teismą už įžeidžiančius komentarus paduota bedarbė Albina Vaičkutė, kurios butas buvo areštuotas dėl L. Kernagio 70 tūkstančių litų ieškinio.
Pokalbių laida „Yra kaip yra“
Pokalbių laida „Yra kaip yra“ / BTV nuotr.

Po vienos iš publikacijų internetiniame žinių portale moteris liejo viešą nuomonę, kad politikas L. Kernagis yra „prisidaręs vaikų“, o įsipareigojimų taip ir neprisiėmęs. A. Vaičkutė taip pat minėjo, kad L. Kernagis yra „moteriškių numyžtas“, „susireikšminęs politikas“, įžeidimų kliuvo ir jo motinai.

„Skausmingiausiai į įžeidinėjimus reagavo mano mama. Ji niekaip negalėjo suprasti, ką ji tokio padarė, kodėl ją turi taip įžeidinėti?“, – BTV „Yra kaip yra“ laidos metu komentavo dainininkas L. Kernagis.

BTV nuotr./Albina Vaičkutė, pokalbių laida „Yra kaip yra“
BTV nuotr./Albina Vaičkutė, pokalbių laida „Yra kaip yra“

Ar Ligitas Kernagis priims jį internete įžeidinėjusios moters atsiprašymus? Kodėl ji taip elgėsi? „Aš nesu konfliktuojanti, pykčio irgi nelaikau. Tas komentaras buvo tiesiog mano emocija. Kaip sakoma, neprognozuojamas oras Lietuvoj, neprognozuojamos ir moters nuotaikos“, – BTV „ Yra kaip yra“ aiškinosi A. Vaičkutė, kuri dėl savo impulsyvumo gali netekti vienintelio turto – buto.

„Aš manau, kad teismo sprendimas areštuoti mano turtą yra per griežtas. Palinkėčiau kiekvienam patirtį tą jausmą, kai sulauki laiško, pranešančio apie 70 tūkstančių litų ieškinį ir apie areštuotą turtą“, – graudinosi A. Vaičkutė.

BTV „Yra kaip yra“ šį trečiadienio vakarą 20.30 val. aiškinsis, kokia turėtų būti užgaulaus komentaro internete kaina? Laidą veda Asta Stašaitytė-Masalskienė. Laidos svečiai –  dainininkas Ligitas Kernagis, kaltinamoji Albina Vaičkutė, ekonomistė Aušra Maldeikienė, Seimo narys Vytautas Juozapaitis ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius