Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Nuo... Iki...“ pokalbis su būsimomis prezidentienėmis ir bioninės rankos laukiančiu Martynu Giruliu

Būti pirmąja šalies ponia – atsakingos pareigos. Atstovavimas savo šaliai užsienyje, oficialūs vizitai, o kur dar tautiečių kritika dėl netinkamo kostiumėlio ar rankos mostelėjimo. Belaukiant rinkimų, pretendentų į prezidentus žmonos atskleidė, ko bijo labiausiai, ir ar yra pasiruošusios tapti pirmosiomis šalies poniomis.
Agnė Zuokienė
Agnė Zuokienė / LNK nuotr.

„Aš manau, kad būčiau puiki pirmoji šalies ponia“, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ šį pirmadienio vakarą 20.25 val. prisipažins Vilniaus miesto mero Artūro Zuoko žmona Agnė. Moteris neslepia – ji jau seniai žinojo, kad jos vyras vieną dieną taps prezidentu.

LNK nuotr./ Jolanta Paulauskienė
LNK nuotr./ Jolanta Paulauskienė

Tuo tarpu politiko Artūro Paulausko žmona Jolanta teigia, kad ji tapusi pirmąja šalies ponia į dizainerius ir stilistus tikrai nesikreips, nes turi ne tik didelę spintą klasikinio stiliaus drabužių, bet ir nemažai patirties, kaip turi atrodyti atsakingas pareigas užimanti politiko žmona.

„Kai mano vyras tapo Seimo pirmininku, prisipažinsiu, dažnai eidavau į Seimo protokolo skyrių klausti, ką man vilkėti ir kaip atrodyti viename ar kitame renginyje. Todėl dabar aš jau žinau, kaip reikia atrodyti oficialiuose priėmimuose“, – teigia Jolanta.

LNK nuotr./Severina Balčytienė
LNK nuotr./Severina Balčytienė

Politiko Naglio Puteikio žmona Nika bei Zigmanto Balčyčio žmona Severina nėra stiliaus klausimais tokios kategoriškos. Moterys patikino, kad paisytų vyrų poreikių.

Severina Balčytienė, kaip pati sako, mėgsta rengtis pigiai ir gražiai, todėl ji nė karto gyvenime nėra pravėrusi jokio dizainerio mados namų durų. Bet jei taps pirmąja šalies ponia, klausys vyro nurodymų – jei reikės, priims ir specialistų pagalbą, ir į garsiąsias Turniškes kraustysis.

Tuo metu Nika Puteikienė, tapusi prezidentiene, labiausiai norėtų apsigyventi prezidentūroje, o ne Turniškėse.

LNK nuotr./Nika Puteikienė
LNK nuotr./Nika Puteikienė

Antrojoje laidos dalyje išskirtinė istorija: trečdalis milijono už mintimis valdomą ranką – tiek pasiryžę sumokėti Martyno Girulio iš Mociškių kaimo tėvai, kad jų sūnus iš neįgalaus taptų mokančiu savimi pasirūpinti.

Kai prieš trejus metus Martynas sužinojo apie bioninę ranką ir pats susirado labiausiai pasaulyje pažengusią Austrijos kliniką, jo tėvai tik kraipė galvas ir sukiojo smilkinį prie piršto. Visa tai atrodė absoliučiai nerealu. Martynui teko kelis mėnesius įtikinėti tėvus, kad bioninė ranka, kuri juda klausydama žmogaus minčių – ne kažkoks stebuklas, o jau visai netolima mokslo ateitis.

Kad Martynas galėtų turėti bioninę ranką, prieš savaitę Austrijoje jam buvo amputuota jo paties ranka. Paklaustas, ar nebijo tokios drastiškos operacijos, Martynas kuo ramiausiai atsako: „O kam man ta negyva malka?“.

LNK nuotr./Martynas Girulis
LNK nuotr./Martynas Girulis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius