-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bžesko „šeškių“ kvepalai netikri?

Oksana Pikul tikrai ne taip įsivaizdavo savo žinomumo ir sublizgėjimo TV ekranuose ir žurnalų viršeliuose naštą... Apie didžiulę aferą pranešti nebuvo geresnio laiko nei minėtųjų kvapiųjų lašų pristatymo renginys. Bžeskas buvo sutrikęs, į žurnalistų klausimus atsakinėjo nenoriai...
Foto naujienai: Bžesko „šeškių“ kvepalai netikri?
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Oksana Pikul tikrai ne taip įsivaizdavo savo žinomumo ir sublizgėjimo TV ekranuose ir žurnalų viršeliuose naštą. Negana to, kad pusė komentarų rašinėtojų pasmerkė ją apkaltinę likusios Jasaičių šeimos dalies užvaldymu, negana to, kad vargšei nuogų niekšybių pristatinėtojai teko aiškintis barakudos definicijos reikšmę, o po to ją neigti, dar štai užgriuvo netikėtas rimtas iššūkis. LNK provokacijų laida „Na, palauk" pasistengė, kad Oksanai tektų skubiai gelbėti meilės spąstuose, aistros žabanguose paklydusi jaunuolį, beišruošiantį stryktelėti nuo stogo.

Nelaimingos meilės auka, prieš nusižudydamas, turėjo vieną prašymą - pamatyti seksualiąją Oksaną. Gelbėtojų komanda skubiai pildė jo pageidavimą, kad tik aistringasis jaunuolis nežengtų to lemtingo žingsnio. Atskubėjusi Oksana beveik išgelbėjo situaciją, tačiau jai teko patirti nelauktą netikėtą šoką.

Kita „Na, palauk!" situacija bus su kvapeliu. Kaip žinia, įkandin Džozefo Statkaus ir Manto Petrushkos kvapiuoju keliu pasileido ir visas „69 danguje" penketukas - Edmundas Bžeskas ir jos, keturios šeškės. Tačiau, ar buvo žinoma, kad pristatomas aromatas yra toli gražu ne originalus? Bent jau Lietuvoje to nežinojo niekas, išskyrus tiesiai iš Vokietijos, kurios fabrike ir buvo suaromatintas vanduo, atvykęs kvapų dizaineris Mantas Žiemys. Apie didžiulę aferą pranešti nebuvo geresnio laiko nei minėtųjų kvapiųjų lašų pristatymo renginys. Bžeskas buvo sutrikęs, į žurnalistų klausimus atsakinėjo nenoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius