Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Carmen Elektra: drabužiai ją varžo

Kai Carmen bikinį, aukštakulnius bei trumpą sijonėlį iškeičia į vakarinę suknelę, žmonės jos nebeatpažįsta arba puola į paniką, nesuprasdami, kas darosi.
Foto naujienai: Carmen Elektra: drabužiai ją varžo
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Vardas ir pavardė: Tara Leigh Patrick, sceninis vardas - Carmen Electra.

Gimimo data, vieta:  1972 04 20, Sharonville'is, JAV.

Šeima: gimė dainininkės ir gitaristo šeimoje, turėjo vyresniąją seserį, kuri prieš dešimtmetį mirė nuo infarkto, tais pačiais metais nuo smegenų vėžio mirė Carmen mama.

Meilės nuotykiai: dainininkas Prince'as (50), reperis B-Realas (37), krepšininkas Dennisas Rodmanas (47), muzikantas Tommy Lee (45), gitaristai Dave'as Navarro (41) ir Robas Pattersonas (37).

Šeiminė padėtis: dukart išsiskyrusi, dabar susižadėjusi su Robu Pattersonu.

Karjeros pasiekimai: MTV filmų apdovanojimas už geriausią bučinį ekrane.


Kai Carmen bikinį, aukštakulnius bei trumpą sijonėlį iškeičia į vakarinę suknelę, žmonės jos nebeatpažįsta arba puola į paniką, nesuprasdami, kas darosi. Daugiau kaip prieš dešimtmetį pirmą kartą žurnalui „Playboy“ nusimetusi drabužius gražuolė retai kada juos beapsivelka. 


Svajojo apsinuoginti prieš objektyvą


Carmen nuo vaikystės svajojo fotografuotis nuoga. „Kai buvau maža, aš įslinkdavau į tėvų miegamąjį ir vartydavau „Playboy“ žurnalus. Seksualios merginos buvo mano grožio idealai“, - prisiminimus apie erotiškus vaizdus atskleidžia aktorė. Carmen, pradėjusi savo karjerą nuo šokėjos, vėliau įrašiusi muzikos albumą, galiausiai sulaukė svajonių darbo pasiūlymo - nusifotografuoti „Playboy“ žurnalui.  Aktorė atskleidžia, kad fotografuotis ryžosi ne iš karto, mat ji buvo labai drovi. Įveikusi baimę, drovumą ir išlaisvinusi savo seksualumą, Carmen sublizgėjo fotosesijoje, sulaukė žurnalo skaitytojų dėmesio bei intriguojančių pasiūlymų. Natūralu, kad po „Playboy“, kuriame ji fotografavosi net keturis kartus, niekas nebenorėjo matyti šios moters su drabužiais. Todėl komandos „Baywatch“ kvietimas vaidinti po paplūdimį lakstančią seksualią gelbėtoją buvo puiki proga tęsti karjerą mėgstamoje srityje.


Karjera „per lovą“


Ne paslaptis, kad Carmen karjeros laipteliais lipo „per lovą“. Neaišku, kaip niekuo neišsiskirianti mergelė būtų išgarsėjusi, jei ne romanai su įžymiais ir ekstravagantiškais vyrukais. Pirmasis gudruolės šūvis buvo popžvaigždė Prince'as (50), kurį ji „nukabino“ per šokėjų atranką. Nors neišvaizdaus dainininko guolyje ji šildėsi labai trumpai, bet profesinėje srityje Carmen jo dėka į priekį pasistūmėjo labai daug. Jis droviai merginai pasiūlė pasikeisti vardą (t.y. tapti Carmen Electra), patarė kuo greičiau pamiršti savąjį „aš“ ir sugalvoti naują sceninį įvaizdį.

Kita seksualiosios pupytės draugystė taip pat nenuėjo niekais. Pasiūlymo fotografuotis Carmen būtų nesulaukusi, jei ne įspūdingos merginos kūno formos. Pagrindinis jos privalumas - didelė krūtinė, kuri, deja, yra netikra. Gražuolė neslepia, kad daugiau kaip prieš dešimtmetį pasikoregavo biustą, tačiau ji labai neapsidžiaugė, kai viešumon nutekėjo informacija, jog jos krūtų implantai - tai buvusio draugo dovana.  Antras įžymus Carmen draugas reperis B-Realas (37) iš grupės „Cypress Hill“ pakeitė jos išvaizdą, nes akis badė plokščia draugės krūtinė.

Vėliau skandalingai trumpos vestuvės su krepšininku Dennisu Rodmanu (47) dar labiau išgarsino gražuolę, o kai jai pavyko trumpam suvedžioti buvusį Pamelos Anderson (41) vyrą Tommy Lee (45), Carmen populiarumu aplenkė net konkurentę Pamelą.


Išrado naują būdą sulieknėti


Carmen veikla vienaip ar kitaip susijusi su seksualumu. Neseniai ji išleido treniruočių kompaktinę plokštelę, kurioje žymioji „gelbėtoja“ demonstruoja naują būdą sulieknėti. Vietoj visiems atsibodusių svarelių kilnojimo ir atsilenkimų ji siūlo sušokti striptizą! Carmen pakvaišusi dėl šokio aplink stulpą. Ji mėgsta lankytis striptizo baruose ir stebėti nepriekaištingai atrodančias šokėjas. Pasak aktorės, striptizo meistrės turi nuostabius kūnus, tad visoms moterims reikia išmokti gundančiai šokti. Paklausta, ar striptizas nėra moters išnaudojimas, nes jis paprastai šokamas už pinigus, Carmen atšovė, kad ji striptizą šoka dėl savęs ir neabejoja, jog yra daugiau taip darančių moterų. Kad treniruotės būtų sėkmingesnės, aktorė sugalvojo ir pradėjo pardavinėti nešiojamąjį striptizo stulpą, kurį galima lengvai ir greitai susimontuoti įvairiomis sąlygomis. DVD plokštelėje Carmen taip pat moko, kaip gražiai, gundančiai ir nenusibrozdinus šlaunų nusileisti ant žemės kojomis apsikabinus stulpą, kokius batus geriausia avėti per treniruotes.


Jos silpnybė - kokakola


Carmen teigia, kad savo figūra yra patenkinta, bet turi vieną trūkumą - riebalų sluoksnis ant pilvo.  Paklausta, kaip jai sekasi išsaugoti nepriekaištingas linijas, aktorė atskleidžia, kad pirmiausia ji daug šoka, taip pat lankosi sporto klube, kurioje kilnoja svarelius norėdama išryškinti raumenukus. Be to, seksualioji Carmen vartoja natūralias liekninančias tabletes, bet nesilaiko jokių dietų. Carmen silpnybė - kokakola. Kasdien ji išgeria nuo šešių iki aštuonių kokakolos skardinių. „Aš negeriu kavos, todėl kofeino gaunu sriūbčiodama kokakolą“, - šmaikštauja modelis. Carmen mėgstamiausias patiekalas -  pica, kuri taip pat yra  ne pats geriausias figūros sargas. O ką jau bekalbėti apie saldumynus, kuriems gražuolė negali atsispirti. Tikėkimės, kad ideali Carmen figūra - tai nuostabus genų rinkinys. 


Robas Pattersonas (37)


Robas Pattersonas yra grupės „KoRn“ gitaristas. Savo karjerą muzikantas pradėjo grupėje „Otep“, o nuo 2005 metų groja kartu su „KoRn“ vaikinais. Prieš mažiau nei metus tarp Robo ir Carmen Electros įsižiebė aistringas romanas. Iš pradžių jų draugystė neatrodė rimta, todėl daugelis buvo šokiruoti išgirdę, kad muzikantas Las Vegase pasipiršo sekso dievaitei vos po kelių mėnesių draugystės.  Carmen, kuriai tai bus trečiosios vestuvės,  Robą vadina geriausiu savo draugu ir nuostabiu vaikinu.  Draugai sako, kad ji atrodo be galo laiminga. Porelė kol kas neskuba tuoktis. Jie nori pasidžiaugti vienas kitu neskubindami įvykių. Robas vengia viešumo ir griežtai atsisakė realybės šou viešinti savo intymų gyvenimą. Tačiau Carmen su buvusiu vyru Dave'u Navarro (41) buvo sutikusi leisti filmuoti jų ikivestuvinį gyvenimą, kuris buvo rodomas per muzikinį kanalą  MTV.  Neseniai buvęs sutuoktinis pareiškė, kad nesiruošia naikinti ant krūtinės likusios tatuiruotės su įrašyta vestuvių data, nes tiki, kad Carmen pas jį dar sugrįš.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius