Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainų mūšį Natalija su Mia iškeitė į tikro karo lauką!

Pro ausis zvimbiančios kulkos, dūminės granatos, graužiančios akis, ir purvas, tykštantis ant kareivinės uniformos. Pradėjusios kovą be taisyklių muzikiniame ringe „Žvaigždžių karai" merginos persikėlė į tikrą mūšio lauką.
Foto naujienai: Dainų mūšį Natalija su Mia iškeitė į tikro karo lauką!
TV3 nuotr. / zmones24.lt

Pro ausis zvimbiančios kulkos, dūminės granatos, graužiančios akis, ir purvas, tykštantis ant kareivinės uniformos. Pradėjusios kovą be taisyklių muzikiniame ringe „Žvaigždžių karai" merginos persikėlė į tikrą mūšio lauką. Šį kartą kritikos nebijančiai Natalijai Zvonkei ir nuoširdumu TV3 žiūrovus „papirkti" norinčiai Miai teks išbandyti kareivio duonos. Jokių nuolaidų ir jokio gailesčio - merginos gaus ne tik su karine technika susipažinti, bet ir stoti akistaton su savo priešais.

Kol Mia pažindinosi su kario dienotvarke, Natalijai teko sėsti prie karinio visureigio vairo.

„Vairuoti nesunku, nes esu beveik vilkiko vairuotoja", - išbandydama naują techniką kalbejo Natalija.

Lydima trijų kariūnų dainininkė papuolė į priešų taikinį - dūminės petardos, ginklų šūviai ir griežtos komandos „Gult! Šliaužt! Bėgt!"

„Iš pradžių dar maniau, kad čia tik juokas, bet vėliau, kai išgirdau griežtas komandas, kojos pačios sulinko ir kritau į šlapią žolę. Nėra taip lengva, o dar kai akis graužia dūmai ir ausyse aidi nemalonūs šūviai", - įspūdžiais dalinosi Natalija.

Tuo tarpu Mia nuo šiol mokės ne tik šautuvus ardyti ir valyti, bet ir karininkų mankštą atlikti.

„Kare nėra lyčių, todėl ir buvo sunkiausia, nes treniruotų vyrų ištvermės man tikrai trūksta", - po netikėtai sunkios dienos sakė Mia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius