Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainuojantis teisininkas „Muzikos akademijoje“ žada numesti svorio

Kaip dainuoja kur nors Seime dirbantis rimtas teisininkas, kai grįžta namo po darbo ir nusimeta veržiantį kostiumą? Sužinosime, kai 21-erių Nerijus Stankus išgarsės „Muzikos akademijoje" ir baigs teisės studijas.
Foto naujienai: Dainuojantis teisininkas „Muzikos akademijoje“ žada numesti svorio
LNK nuotr. / zmones24.lt

Kaip dainuoja kur nors Seime dirbantis rimtas teisininkas, kai grįžta namo po darbo ir nusimeta veržiantį kostiumą? Sužinosime, kai 21-erių Nerijus Stankus išgarsės „Muzikos akademijoje" ir baigs teisės studijas.


Jis - ne lengvabūdis, pareigingas ir atsakingas. Logika ir gerai apsvarstyti sprendimai - jo variklis. Jis rimtas. Jis mąsto apie ateitį, o ne gyvena šia diena. Jis labai mėgsta dainuoti. Ir, post skriptum, šiuo metu meta svorį. Toks - dar vienas didžiosios žvaigždžių kalvės dalyvis Nerijus.


Klaipėdos Socialinių mokslų kolegijoje vaikinukas studijuoja teisę. Bus trečiame kurse. Gyvenime save mato kaip teisininką. Dainuojantį teisininką. Elvey Presley, Andrea Bocelli, Thom Jones - tai dainininkai, kurių Nerijus klauso po ilgų studijų valandų.


„Gavau rekomendacijų, kad gerai būtų sulieknėti. O ir pačiam norisi. Tad metu svorį. 95 kilogramus sveriu, penkių noriu atsikratyti", - dėsto klaipėdietis. Čia suprantame, kad ir pajuokauti, visgi, Nerijus moka: „Laukia tiesioginės transliacijos, tūkstančių žmonių dėmesys, stresas, adrenalinas - tai po šio šou būsiu gerokai lieknesnis", - juokiasi.


Nerijus - jaunėlis šeimoje. Vienas brolis - teisininkas, kitas kartu su seserimi - statybos inžinieriai. Visi džiaugėsi Nerijaus sėkme, nes žino: jis suspės ir įstatymus skaityti, ir dainuoti. Ir nė kiek nebijo, kad šlovės paragavęs Nerijus gali nebenorėti mokslų.


„Aš kabinuosi į gyvenimą, einu mokslų keliu. Išsilavinimo, manau, reikia. Mokslas praverčia gyvenime", - sako „Muzikos akademijos" dalyvis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius