Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dariaus Katino kulinariniai įgūdžiai vertinami draugų teisme

Kulinarijos laidos „Iki pergalės! Virėjų kovos“ komisijos pirmininkas Darius Katinas prasitarė, kad kiekvieną sekmadienį meta iššūkį pats sau.
Foto naujienai: Dariaus Katino kulinariniai įgūdžiai vertinami draugų teisme
TV3 nuotr. / zmones24.lt
Temos: 2 Verslas Vengrija
Kulinarijos laidos „Iki pergalės! Virėjų kovos“ komisijos pirmininkas Darius Katinas prasitarė, kad kiekvieną sekmadienį meta iššūkį pats sau. Jis išsirenka vieną iš keturių virtuvės šefų gamintų patiekalų, kuris jam patiko labiausiai, ir tokį patį valgį bando pasigaminti pats.
„Stengiuosi pagaminti geriau. Pavyksta visai neblogai, aš aišku, šiek tiek pakeičiu receptus, taip kaip aš tą patiekalą įsivaizduoju, ir pateikiu draugų teismui“, – pasakoja laidos „Iki pergalės! Virėjų kovos“ komisijos pirmininkas.
Virtuvėje suktis jam padeda jo širdies draugė. Kaip „auksinių“ virėjų darbus vertina trys komisijos nariai, taip Dariaus profesionalumą kiekvieną sekmadienį įvertina jo draugai. Tokia tradicija verslininko namuose atsirado jau nuo pirmos laidos, kai jis pradėjo vadovauti garbiajai „Iki pergalės! Virėjų kovos“ komisijai.
Paklaustas, ar visuomet pavyksta pagaminti geriau nei dvikovos dalyviams, komisijos pirmininkas nebuvo kalbus.
„Nesakysiu. Na, gerai, prisipažinsiu, kad „auksinio šefo“ Manto morkų salotų, ten kur jis darė iš „bele ko“, man nepavyko padaryti tokių gaivių. Manau, kad jis neatskleidė pilno recepto, dėl to ir nepavyko“, – šypsosi Darius.
Šį sekmadienį savo draugams Dariui teks gaminti valgį iš grikių, nes būtent toks pagrindinis ingredientas slėpsis po „auksinių šefų“ gaubtu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius