Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darius Katinas: pramogų versle – daugybė „barakudų“

„Esu paprastas Lietuvos pilietis, mylintis savo darbą. Netgi nustojau ryškiai rengtis ir dėvėti skrybėles, kad nebekrisčiau visiems į akis", - sako vengrų restoranų „Csarda" šeimininkas.
Foto naujienai: Darius Katinas: pramogų versle – daugybė „barakudų“
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Verslas

Vardas, pavardė: Darius Katinas.

Gimimo data, vieta: 1976 10 19, Vilnius. 32 m.

Šeima, kurioje gimė: mama - verslininkė, tėtis - valstybės tarnautojas.

Šeiminė padėtis: nevedęs.

Apie save: Vokietijoje įgijo vokiečių kalbos bakalaurą, vengrų restoranų „Csarda" savininkas, Tokajaus princas, Tokajaus miesto garbės pilietis, Tokajaus vyndarystės asociacijos narys, šunų mylėtojas, moka lenkų, rusų, vokiečių, šiek tiek anglų ir vengrų kalbas.


Verslininkas nesupranta, kodėl paskutiniu metu jis tapo visiems įdomus. „Esu paprastas Lietuvos pilietis, mylintis savo darbą. Netgi nustojau ryškiai rengtis ir dėvėti skrybėles, kad nebekrisčiau visiems į akis", - sako vengrų restoranų „Csarda" šeimininkas.


Būčiau gėjus - prisipažinčiau


Verslininkas Darius Katinas neseniai pakeitė drabužių stilių. „Nusprendžiau nebeduoti darbo stilistais save vadinantiems asmenims. Žinoma Lietuvos visuomenės veikėja ir didžioji stilistė Genutė Žalienė mane išrinko vienu iš nestilingiausių Lietuvos vyrų. Ir ką aš galiu pasakyti? Nėra čia ką ir pridurti, jei taip vadinama mados žurnalistė gali sau tai leisti. Genutė baigė Dailės akademiją ir tikriausiai yra nebloga drabužių dizainerė, todėl man ir visai Lietuvai būtų įdomu pamatyti bent kelias asmenines jos drabužių kolekcijas, o tada ji galėtų leisti sau kitus kritikuoti. Jei mano stilių vertintų Juozas Statkevičius, jo nuomonę gerbčiau, nes šitam žmogui reikia lenktis", - sako Darius.


Ar toks Genutės Žalienės vertinimas Darių supykdė ar įskaudino? „Per visą gyvenimą apie save girdėjau nemažai, tad dar viena nesąmonė manęs visiškai neįskaudino, - sako Darius ir prisipažįsta, kodėl jis nebedėvi spalvotų batų ir skrybėlių. - Jei tu bandai išsiskirti iš minios, tave pradeda vadinti gėjumi. Toks požiūris mane žeidžia. Jei būčiau gėjus, nebijočiau šito prisipažinti. Neslepiu, kad kreipiuosi į specialistus, jog man padarytų ir manikiūrą, ir pedikiūrą. Kodėl turėčiau tai slėpti? Ar geriau būti smirdžiumi? Prakaito, alaus ir sardelių kvapas yra gerai? Jei rūpiniesi savimi ir to neslepi, vadinasi, esi gėjus?"


Savo širdies neapnuoginsiu


Paskutiniu metu visi smalsauja, kada gi įvyks Dariaus ir jo sužadėtinės Vaidilės Zamalytės (24) vestuvės. „Kai man paskambina žurnalistai, aš jiems sakau, kad galėsime kalbėtis apie darbą arba apie maistą. Aš iškepsiu jums antį, o jūs galėsite aprašyti tą procesą. Įspėju, kad apie tai, su kuo aš gyvenu, nekalbėsime. Ir mano vestuvių nuotraukos į lietuvišką spaudą tikrai nepapuls", - sako Darius.


Kai buvo tariamasi dėl interviu, verslininkas  įspėjo, kad savo širdies apnuoginti jis neketina. Kodėl jaunas vyras taip slepia savo asmeninio gyvenimo detales?


„Niekada su niekuo atvirai apie tai nešnekėjau. Noriu apsaugoti žmones, kurie yra šalia manęs. Reikia pripažinti, kad lietuviai - labai pavydi tauta. Jei aš prasitarsiu, kad kažką beprotiškai myliu, dauguma mintimis palinkės, jog ta meilė nepasisektų. Pastebėjau, kad ne vienas žmogus iš mano vadinamų draugų rato, užsukęs į mano restoraną ir pamatęs, jog jame gausybė klientų, daugiau nebeužsukdavo galvodamas: „Oi ne, aš tau neleisiu uždirbti!" - įsitikinęs Darius.


Goda Sabutytė nėra barakuda


Darius prisipažįsta gyvenime nesurūkęs nė vienos cigaretės, keturiolika metų burnoje neturėjęs nė lašo degtinės ir alaus, jau pusę metų nevalgantis mėsos. Ar tokiai pokyčiai dėl ekonomikos krizės?


„Šiame straipsnyje žodžio „krizė" negali būti, nes jos nėra. Yra nepalanki pasaulinė ekonominė situacija. Kaip ir visi, šiek tiek apkarpiau savo išlaidas, o tada pastebėjau, kad daugelio dalykų mums net nereikia, buvome pernelyg išlepę. Kad nevalgau mėsos, labai tuo džiaugiuosi - jau numečiau aštuonis kilogramus. Aišku, kai nuvažiuoju pas draugus į svečius, neišsidirbinėju. Esu užkietėjęs vegetaras, duokite man baklažanų. Kartais pasilepinu kepta antyte ar aviena, kurios sveikatai tikrai nekenkia", - sako Darius.


Verslininkas drąsiai prisipažįsta: „Moters idealas man yra Daina Bosas ir Agnė Zuokienė. Tai moterys, kurios supranta savo vyrus ir puikiai sugeba juos valdyti, kurioms labai svarbi šeima ir dvasinė ramybė."


Darius pastebėjo, kad į vakarėlius užsuka be galo daug barakudų (turtingus vyrus medžiojančių moterų - aut. past.). „Įėjęs aš iš karto tokias pastebiu: jos dirbtinai meilios, nesulaukusios atsakymo į vieną klausimą, jau užduoda kitą, jos žvalgosi ir pirmiausia akimis medžioja turtingus, įtakingus vyrus. Pramogų versle tokių moterų netrūksta, tik nenoriu sakyti  pavardžių. Tačiau galiu apginti gražiąją Godą Sabutytę - nemanau, kad ji barakuda", - sako Darius.


Kuris Katinas garsesnis: Darius ar Vilius?


„Anksčiau mano pavardė mane erzindavo, o dabar smagu, nes moterys mane mėgsta vadinti katinuku arba katinėliu", - sako Darius.


Prieš porą metų verslininkui atsirado rimtas konkurentas - Vilius Tarasovas, kurį mylimoji taip pat labai mėgsta vadinti Katinu. Kartą tai padariusi viešai, ji visam laikui Viliui prilipdė mielą pravardę, o spaudoje dviejų atlikėjų pora dažnai vadinama Katinų šeimyna. Kyla klausimas, kuris gi iš jų garsesnis Katinas?


„Garsesnis tas, kuris tikresnis. Niekas iš manęs tos pavardės jau neatims. Tuo mes ir skiriamės. O kuo panašūs? Abu esame menininkai: Vilius - muzikine prasme, o aš - kulinarine", - šypsosi Darius.


Dariaus palinkėjimas Lietuvos vyrams:


„Man labai gaila, kad gražios lietuvaitės išvyksta į užsienį laimės ieškoti. Mes, lietuviai, esame visomis prasmėmis geresni... Tik nebijokite savo moterims parodyti, kad jas mylite ir rūpinatės jomis. Joms reikia tik meilės, šilumos ir švelnumo."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius