-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Deividas Meškauskas: dviguba šventė!

22-ąjį gimtadienį neseniai atšventė populiarus šokėjas ir projekto „Šok su manimi" lyderis Deividas Meškauskas (22). Žurnalui „Privatu!" vaikinas sakė, kad šįmet planavo organizuoti didžiulę šventę, bet dėl laiko stokos sumanymo atsisakė.
Foto naujienai: Deividas Meškauskas: dviguba šventė!
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

22-ąjį gimtadienį neseniai atšventė populiarus šokėjas ir projekto „Šok su manimi" lyderis Deividas Meškauskas (22). Žurnalui „Privatu!" vaikinas sakė, kad šįmet planavo organizuoti didžiulę šventę, bet dėl laiko stokos sumanymo atsisakė. Nepaisant to, Deividas gimtadienį šventė net du kartus. Anksčiau už visus jį, kaip ir sukaktį šventusią šokėją Justiną Žemaitytę (nuotraukoje), pasveikino projekto „Šok su manimi" dalyviai. „Visi pasveikino, padainavo „Ilgiausių metų"... Širdyje buvo labai gera", - sakė D. Meškauskas.

Tiesa, antrą kartą gimimo dienos šventė vyko D. Meškausko ir jo mylimosios Rūtos Ščiogolevaitės (28) namuose. Į juos susirinko Deivido giminės, artimieji ir keli draugai. „Pavakarieniavome, jaukiai praleidome laiką. O dovanos? Negaliu pasakyti, kad jų gavau labai daug, tačiau sveikintojai daugiausia teikė praktiškas dovanas", - teigė šokėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius