-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dėl išlikimo „Muzikos akademijoje“ kovos komisijos favoritė Eglė

„Muzikos akademijos" dalyviai beveik vieningai nusprendė, kad komisijos be paliovos liaupsinama Radeikių kaimo gyventoja Eglė Jakštytė turi pasitikrinti žiūrovų simpatijas.
Foto naujienai: Dėl išlikimo „Muzikos akademijoje“ kovos komisijos favoritė Eglė
LNK nuotr. / zmones24.lt

„Muzikos akademijos" dalyviai beveik vieningai nusprendė, kad komisijos be paliovos liaupsinama Radeikių kaimo gyventoja Eglė Jakštytė turi pasitikrinti žiūrovų simpatijas.


Eglė iš kolegų surinko daugiausiai karštųjų natų ir šį šeštadienį susikaus dėl išlikimo. Kas bus jos konkurentai, nuspręs radijo stoties „Lietus" klausytojai, visą savaitę balsavę internete, ir šou komisija transliacijos metu.


Eglė iš Radeikių kaimo eidama į „Muzikos akademiją" tikėjosi sėkmės, tačiau tokios - net nesapnavo. „Ji - tikras atradimas. Ji Lietuvos muzikos padangėje taps pirmo ryškumo žvaigžde. Ji gali siekti karjeros užsienyje", - taip apie Eglę atsiliepia kompetentinga šou komisija: Rosita Čivilytė, Mindaugas Stasiulis, Kastytis Kerbedis, Darius Auželis.


Eglė nuo pat pirmosios laidos užkariavo komisijos simpatijas - šiandien ji yra surinkusi daugiausiai komisijos balų, daugiausiai kartų tapusi lydere.


„Norėčiau, kad šį šou laimėtų mergina. Juk visus muzikinius projektus laimi bernai - išeina, kad merginos yra nieko vertos. Nieko panašaus! Stengsiuosi iš visų jėgų, kad projekto finale būčiau aš ir Rūtelė. Nors daug kas man jau dabar sako, kad galiu laimėti, aš neskubu džiūgauti. Svarbiausia juk - žiūrovų balsai", - sako Eglė.


Šį šeštadienį „Muzikos akademijos" žiūrovų laukia daugybė staigmenų. Viena jų - dalyviai pavogs vieni iš kitų dainas. Pavyzdžiui, solidusis Nerijus scenoje žada tiesiog išsitaškyti, nes jis dainuos grėsmingą ir energingą Onsos dainą „Pakabink!".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius