Dėl kojos traumos netikėtai iš „Šok su manimi“ pasitraukia Jolanta Uspaskich

Po praėjusio šeštadienio pasirodymo iš šokių projekto „Šok su manimi" pasitraukia Jolantos Uspaskich ir Gintaro Svistunavičiaus pora.
Foto naujienai: Dėl kojos traumos netikėtai iš „Šok su manimi“ pasitraukia Jolanta Uspaskich
R. Jonaitienės nuotr. / zmones24.lt

Po praėjusio šeštadienio pasirodymo iš šokių projekto „Šok su manimi" pasitraukia Jolantos Uspaskich ir Gintaro Svistunavičiaus pora. Pasirodo, kad verslininkė J. Uspaskich niekam nesiskųsdama jau keletą laidų šoko kentėdama kojų skausmus. Deja, po tiesioginio eterio praeitą šeštadienį Jolanta organizatoriams pasakė, kad daugiau šokti negali. Iš pat pradžių verslininkė pasakiusi, kad turi rimtą priežastį išeiti iš šou, nenorėjo prisipažinti, kokios tos priežastys, bet vėliau prasitarė - bėda su kojų raiščiais. „Man tai trukdo intensyviai treniruotis. Aš noriu šokti gerai ir išeiti ant parketo pasiruošusi pasirodymui, o to dabar negaliu, todėl pasitraukiu."

Pasitraukus Jolantai, organizatoriai nutarė suteikti šansą vienai porai sugrįžti į projektą. Su šou yra atsisveikinusios jau trys poros: verslininkė Inga Krukauskienė su partneriu Vytautu Mackoniu, televizijos laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė ir Artur Bajor bei baidarininkas Alvydas Duonėla ir Viktorija Engelgardt-Bajor.

Inga Krukauskienė apie šansą sugrįžti išgirdo būdama verslo susitikime Ukrainoje. „Aš tikrai norėčiau dar kartą išeiti ant parketo, nes šokis man suteikė labai daug džiaugsmo, deja, iškritusi iš projekto, susiplanavau verslo keliones, kurias buvau atšaukusi dėl dalyvavimo šokių projekte. Tiesiog dabar neturiu galimybių grįžti į Lietuvą ir vėl pradėti repetuoti."

Aistė Paškevičiūtė ir Alvydas Duonėla  su savo šokių partneriais nutarė priimti iššūkį.

DELFI skaitytojams  atiduodama teisė nuspręsti, kuri pora verta sugrįžti: Aistė ar Alvydas?

Jau ryt sužinosime, kam savo balsus atidavė DELFI skaitytojai. Nuo rytojaus prasidės balsavimas dėl neliečiamybės. Kadangi dėl neliečiamybės turėjo kovoti ir Jolanta Uspaskich, kuri praeitoje laidoje, susumavus žiūrovų ir teisėjų balsus, užėmė aštuntą vietą, jos vietą balsavime užims sugrąžinta pora.

Dėl neliečiamybės taip pat kovos Vidas Blekaitis su partnere Živile Vasiliauskaite bei humoristas Justinas Jankevičius su Rasa Židonyje. Paskutinėje vietoje, susumavus žiūrovų ir teisėjų balsus, atsidūrė „žmogus iš liaudies" Jurgis Jurevičius ir Viktorija Kunauskaitė, bet kadangi jis jau kartą turėjo neliečiamybę, pagal taisykles daugiau toks šansas jam nėra suteikiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius