Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Diana Gaičiūnaitė-Dirmė ir Arvydas Gaičiūnas magiškajame Londone

Tą vakarą Londone dulkė lietus, viduramžius menantį tiltą gaubė rūkas, o juo žingsniuojanti magijos teatro „DiArchy“ artistė Diana Gaičiūnaitė-Dirmė (31) pasijuto lyg būtų laiko mašina nukeliavusi į praeitį.
Foto naujienai: Diana Gaičiūnaitė-Dirmė ir Arvydas Gaičiūnas magiškajame Londone
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt
Tą vakarą Londone dulkė lietus, viduramžius menantį tiltą gaubė rūkas, o juo žingsniuojanti magijos teatro „DiArchy“ artistė Diana Gaičiūnaitė-Dirmė (31) pasijuto lyg būtų laiko mašina nukeliavusi į praeitį. „Tada, kai mano profesijos atstovės buvo vadinamos raganomis ir patekdavo į laužą“, – šypteli magė, prisiminusi kelionę į Didžiąją Britaniją. Šiuolaikiniame Londone magai gerbiami: į vieno populiariausių Anglijoje, Derreno Browno, pasirodymą bilietus ketvertukas – Diana, jos vyras Virgilijus Dirma (32) ir Arvydas Gaičiūnas (38) su žmona Aurelija (25) – užsisakė iš anksto. Salė buvo sausakimša. „Brownas, kaip šio žanro (minčių skaitymas, perdavimas, hipnozė – o tai šiuo metu „ant bangos“) atstovas, nepralenkiamas. Žinau, kokias technikas jis taiko, tačiau buvo įdomu pažiūrėti, kaip tai atliekama“, – sakė Arvydas, magijos teatre negalėjęs pasijusti paprastu žiūrovu ir vis galvojęs, ką reikėtų „pasiskolinti“ savo pasirodymams.
Londone magai galėjo paspausti ranką ypatingam žmogui – Guinnesso rekordininkui ir ne vienos knygos apie atminties lavinimą autoriui, aštuonis kartus pasaulio atminties čempionate nugalėjusiam Dominicui O’Brienui. Rudenį jis turėtų apsilankyti Lietuvoje, nes čia ketinama rengti pasaulio atminties čempionatą. Arvydas laiko veltui negaišta: remdamasis specialia technika, per tris mėnesius taip išlavino atmintį, kad užtenka trijų minučių visai kortų malkai įsiminti ir jų sekai pasakyti („O’Brienas gyrė, kad tai – geras rezultatas“). Londone ketvertas aplankė ir magiška trauka garsėjančias vietas – Šerloko Holmso („Juk ir slaptas vestuves planavome, lyg būtume pamėgto detektyvo herojai“, – prisipažįsta Diana) muziejų, ir susijusias su legendiniais „The Beatles“ („Esu prisiekęs bitlomanas“, – aistros neslepia Arvydas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius