Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dramatiška Alano Chošnau šeimos istorija

„Taip būna tik kartą gyvenime", - laidos „Gyvenimas yra gražus" kūrėjams prisipažins dainininko Alano Chošnau tėvas, kalbėdamas apie savo didžiąją meilę lietuvaitei Audrai.
Foto naujienai: Dramatiška Alano Chošnau šeimos istorija
TV3 nuotr. / zmones24.lt
Temos: 1 Alanas Chošnau

„Taip būna tik kartą gyvenime", - laidos „Gyvenimas yra gražus" kūrėjams prisipažins dainininko Alano Chošnau tėvas, kalbėdamas apie savo didžiąją meilę lietuvaitei Audrai. Prieš keturis dešimtmečius tarp jųdviejų gimusio jausmo irakietis negali pamiršti iki šiol, nors klastinga liga, nepaisant visų iškilusių kliūčių žmona tapusią mylimąją pasiglemžė jau labai seniai.

„Štai ir prieš kelias dienas, naktį negalėjau užmigti, nes mintyse vėl labai ryškiai atgijo prisiminimai, - susijaudinęs kalbėjo Ibrahimas Chošnau ir, suvaldęs užplūdusį jaudulį, švelniai pažvelgė į šalia sėdintį Alaną. - Laimė, man liko nuostabūs vaikai - dukra ir sūnus".


Deja, dėl politinių priežasčių vyrui nebuvo leista atvykti net į žmonos laidotuves. Ne mažiau skaudino ir tai, kad su Lietuvoje likusiu gyventi sūnumi jis galėjo bendrauti tik laiškais, kuriuos berniukui perskaitydavo močiutė.

„Buvo sunku, juk mama mirė mano akyse. Bet visada jaučiau didžiulę tėvo meilę ir rūpestį", - pasakoja Alanas.


Apie po daugelio metų įvykusį dramatišką susitikimą su tėvu, seserimi bei kitais gausios šeimos nariais populiarus dainininkas iki šiol negali kalbėti ramiai. Tačiau buitine kamera filmuoti kadrai kur kas iškalbingesni už žodžius. Juos bei atvirus Ibrahimo ir Alano Chošnau pasakojimus apie skaudžią netektį ir išsiskyrimą žiūrovai pamatys pirmadienio vakarą gyvenimo būdo žurnale „Gyvenimas yra gražus".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius