-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drew Blyth Barrymore - laimės kūdikis

Holivude ji nuo vienuolikos mėnesių, reabilitacijos klinikoje priklausomybę nuo narkotikų gydėsi jau trylikos metų, dukart nesėkmingai ištekėjo...
Foto naujienai: Drew Blyth Barrymore - laimės kūdikis
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Vardas ir pavardė: Drew Blyth Barrymore.

Gimimo data, vieta: 1975 02 22, Kalifornija, JAV.
Šeima, kurioje gimė: gimė trečios kartos aktorių šeimoje, turi netikrą brolį ir dvi netikras seseris.

Meilės nuotykiai: barmenas Jeremy Thomas (46), aktorius Jamie Waltersas (39), aktorius Tomas Greenas (37), būgnininkas Fabrizio Moretti (28), aktorius Justinas Longas (30), žurnalo redaktorė Jane Pratt (46), aktorius Edas Westwickas (21).

Šeiminė padėtis: išsiskyrusi, vaikų neturi.

Karjeros pasiekimai: būdama septynerių, suvaidino Steveno Spielbergo fantastiniame filme „E.T.“; ji patenka į daugiausia uždirbančių aktorių dešimtuką.


Holivude ji nuo vienuolikos mėnesių, reabilitacijos klinikoje priklausomybę nuo narkotikų gydėsi jau trylikos metų, dukart nesėkmingai ištekėjo... Laime trykštanti Drew Barrymore net po didžiausių negandų teigia, kad jai nuo kvatojimo dažnai paskausta žandikaulį.


Maža pasiklydusi mergaitė


Drew gimė gerai žinomoje trečios kartos Holivudo aktorių šeimoje: ne tik būsimos aktorės tėvai, bet ir jos seneliai, proseneliai duoną valgė iš vaidybos. Tad nenuostabu, kad Drew pirmą vaidmenį gavo vienuolikos mėnesių, o septynerių metų išgarsėjo atlikusi pagrindinį vaidmenį filme. Drew krikštatėvis režisierius Stevenas Spielbergas (61) mergaitei ne tik skyrė pagrindinį vaidmenį milžiniškos šlovės sulaukusiame fantastiniame filme „E.T.“, bet ir buvo jos pagrindinis globėjas, nes Drew Barrymore tėvai rūpinosi tik savimi.

Gimdytojų neprižiūrima Drew rūkyti pradėjo devynerių metų, gerti alkoholį - vienuolikos, svaigintis marihuana - dvylikos, o uostyti kokainą - trylikos. Tais pačiais metais tėvai pagaliau susirūpino dukters sveikata. Drew buvo paguldyta  į reabilitacijos kliniką, tačiau iš jos išėjusi mergina geriau nepasijuto - aktorė virtuvės peiliu bandė nusižudyti. Drew gyvenimas pakito iš esmės, kai ji tris mėnesius praleido pas buvusį alkoholiką - dainininką Davidą Crosby (67). Dėka šio vyro gražuolė visiškai pasveiko.


Prieš bangas


Drew Barrymore - ne žuvelė, plaukianti pasroviui. Sulaukusi penkiolikos, ji tapo nepriklausoma mergina. Jaunutė aktorė paliko tėvų namus ir viena gyveno nuosavame bute Los Andžele. Prabėgus metams Drew susimažino krūtis: po operacijos mergina jau dėvėjo C, o ne D dydžio liemenėlę. „Nekenčiu, kai vyrai spokso į mano krūtis!“ - kartą išdrožė linksmuolė Drew, kuri tiesioginiame eteryje pokalbių laidos vedėjui Davidui Lettermanui (61) ant stalo sušoko striptizą bei visiems parodė savo naują krūtinę. Toks Drew elgesys šokiravo JAV visuomenę. Tačiau aktorė niekada negyveno pagal kieno nors primestas taisykles. „Svarbiausia, būti savimi“, - teigė Drew.


Jai patinka vienatvė


Šiuo metu Holivudo aktorės širdis laisva. Visuomet optimizmo kupina Drew tikina, kad viena jaučiasi puikiai. Beje, moteris buvo dukart ištekėjusi. Pirmą kartą Drew aukso žiedus sumainė su menkai pažįstamu padavėju. Ši avantiūra truko vos mėnesį. Vėliau Drew ištekėjo už televizijos laidų vedėjo ir aktoriaus Tomo Greeno (37). Jų meilė netruko nė metų. Bene ilgiausiai aktorė draugavo su grupės „Strokes“ būgnininku Fabrizio Moretti (28). Su Justinu Longu (30) Holivudo garsenybė ilgą laiką buvo tik draugai, tačiau staiga atsiradę jausmai greitai ir išblėso.

Drew - ne konservatyvi Holivudo žvaigždė. „Dvi besimylinčios moterys atrodo taip pat gražiai, kaip ir vyras su moterimi. Kai buvau jaunesnė, dievinau šėlti lovoje su merginomis“, - atvirai sakė aktorė.  Biseksuali garsenybė neneigia savo santykių su žurnalo redaktore Jane Pratt (46), kuriuos pastaroji netikėtai paviešino. Aktorė, perkopusi trisdešimties metų slenkstį, vis dažniau džiaugiasi ne tik su vaikinais praleistomis akimirkomis. Drew teigia, kad ji, būdama vieniša, gali daugiau laiko praleisti su draugais, artimaisiais, nemažai dėmesio skirti seniai atidėliotiems darbams ir, svarbiausia, savianalizei.


Paaukojo milijoną


Pasirodo, ne tik Angelina Jolie (33) aukoja milijonus JAV dolerių. Drew taip pat rūpinasi badaujančiais vaikais. „Aš pati mačiau, ką reiškia dubenėlis košės išbadėjusiam vaikui. Tik normaliai maitindamiesi vaikai gali būti sveiki, mokytis ir siekti šviesesnės ateities“, - mintimis dalijosi aktorė. Beje, vienišė Drew jau du kartus lankėsi Kenijoje, o po šių kelionių alkstantiems vaikams nutarė paaukoti nemažai pinigų. 

Žurnalas „People“ šią aktorę išrinko 2007 metų gražiausiu šimtuko žmogumi. Drew ne tik graži! Kasmet ji patenka į daugiausia uždirbančių aktorių dešimtuką. Apsukri aktorė, būdama vos dvidešimties, įkūrė filmų leidybos kompaniją „Flower Films“, kuri prodiusuoja nemažai kino kritikų liaupsių sulaukiančius filmus.


Edas Westwickas (21)


Spėjama, kad Edas - naujasis Drew širdies draugas.  Būtent su juo aktorė paskutinį kartą viešai „glamžėsi“ per vieną Londono vakarėlį. Atrodo, dvylikos metų skirtumas Drew nė trupučio netrikdo.

Iš Didžiosios Britanijos kilęs vaikinas dramos būrelį pradėjo lankyti nuo šešerių metų. Edas Westwickas domėjosi ir futbolu, ir drama, tačiau vėliau sporto atsisakė. Baigęs mokyklą, vaikinas jautėsi labai pasimetęs, nežinojo, ką toliau norėtų veikti gyvenime. Aktoriaus duona Edui tuo metu pasirodė nebloga perspektyva. Po aktorių atrankos jaunuolis buvo pakviestas vaidinti į JAV paauglių serialą „Gossip Girl“. Rudens pradžioje jau antrąjį sezoną pradėtas rodyti serialas vis labiau populiarėja, o Edas mėgaujasi didėjančiu žiūrovių dėmesiu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius