Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E. Ostapenko: „Duokit man penkis tūkstančius litų ir vadinkit bambuku“

Skandalingasis dainininkas Eugenijus Ostapenko „Super L.T.“ prisipažino, kad sutiktų būti vadinamas blogiausiu atlikėju tik tuomet, jei už tai gautų apvalią sumelę.
Foto naujienai: E. Ostapenko: „Duokit man penkis tūkstančius litų ir vadinkit bambuku“
Ostapenko vis dėlto priėmė "bambukus" / zmones24.lt
Skandalingasis dainininkas Eugenijus Ostapenko „Super L.T.“ prisipažino, kad sutiktų būti vadinamas blogiausiu atlikėju tik tuomet, jei už tai gautų apvalią sumelę. Pirmadienį E. Ostapenko filmavosi LNK laidoje „Super L.T.“, jis trumpam pakeitė laidos vedėją Jogailą Morkūną. Kaip žinia, neseniai vykusiuose blogiausių atlikėjų apdovanojimuose „Bambukai 2008“ E. Ostapenko pelnė net du apdovanojimus. Jį internautai išrinko blogiausiu atlikėju ir blogiausio sceninio įvaizdžio savininku. E. Ostapenko apdovanojimuose nepasirodė ir „bambukų“ neatsiėmė. Tačiau kaipgi toks dainininkas liks be apdovanojimų? „Bambukų“ organizatoriai perdavė prizus „Super L.T.“ vedėjai Violetai Repčenkaitei, kad ši laidos metu juos įteiktų savininkui. E. Ostapenko gerokai nustebo, kai filmavimo metu pamatė V. Repčenkaitės rankose du „bambukus“. Sutrikęs dainininkas juos priėmė, tačiau po laidos gynėsi: „Taip, aš juos paėmiau ir padėjau į šoną. Tačiau jokiu būdų nesivešiu tų šiukšlių namo. Man ne lygis tokie apdovanojimai, nesąmonė“. Paklaustas, ar negalėtų šių apdovanojimų priimti su humoru, su ironija, E. Ostapenko įsiplieskė: „Aš esu 1997 metų Jūrmalos festivalio nugalėtojas. Mano balsas – geras, mano dainos – gražios. Mano „Dviratuką“ žino ir dainuoja visi. Nežinau, kas ten per „Bambukai“, bet su jais nenoriu turėti nieko bendro“, - kalbėjo pastaruoju metu skandalais garsėjantis klaipėdietis.
Tačiau, pasirodo, E. Ostapenko sutiktų būti blogiausiu atlikėju. Ir net į apdovanojimų ceremoniją atvyktų. Jei tik būtų išpildyta viena sąlyga. „Priimčiau šį apdovanojimą tik už 5000 litų. Dėl pinigų atvykčiau ir priimčiau tuos prizus. Tačiau kai man už dyką siūlo būti blogiausiu, tikrai nesutiksiu“, - po laidos filmavimo vykdamas namo į Klaipėdą, pirmadienį kalbėjo E. Ostapenka. Jam pritarė ir motina, kartu su sūnumi atvažiavusi į „Super L.T.“ studiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius