Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egmontas Bžeskas aktyviai ieškos žmonos

Buvęs grupės „Naujieji lietuviai" narys, garsių Lietuvos grupių prodiuseris Egmontas Bžeskas neseniai Turkijoje atostogavo su paslaptinga gražuole Andra.
Foto naujienai: Egmontas Bžeskas aktyviai ieškos žmonos
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Egmontas Bžeskas.

Gimimo data, vieta: 1974 01 04, Kaunas. 35 m.

Šeima, kurioje gimė: tėvai - Marija ir Edvaldas Bžeskai.

Šeiminė padėtis: nevedęs.

Meilės romanai: draugavo su „69 danguje" narėmis Karina Krysko, Nijole Pareigyte-Neli ir muzikos grupių vadybininke Oksana Zlatkovaite.

Pasiekimai: žinomas Lietuvos menininkas, televizijos laidų prodiuseris ir reklamos kūrybos vadovas; geriausiai Egmontą visi pažįsta kaip populiariosios merginų grupės „69 danguje" „tėtį"; jis taip pat rūpinasi tokiais atlikėjais ir grupėmis kaip „ŠokoLedas", Milanno, „Mexicano".


Buvęs grupės „Naujieji lietuviai" narys, garsių Lietuvos grupių prodiuseris Egmontas Bžeskas neseniai Turkijoje atostogavo su paslaptinga gražuole Andra. E. Bžeskas „Privatu!" atskleidė, kas ji ir kodėl būtent su ja ilsėjosi Tekirovo miestelyje.


- Tai ką veikei toje Turkijoje su visiškai nepažįstama mergina, kurios vardas Andra?


- Fantastiškos gamtos apsupty džiaugėmės gyvenimu. Beje, Turkijoje buvau pirmą kartą. Nesitikėjau, kad ten tokia graži gamta. Visokių nuotykių patyrėme, net ant arklio jodinėjau, nors nesu ekstremalių pojūčių mėgėjas. Čia Andra įkalbėjo. Džiaugiuosi gavęs progą ten nuvykti: pailsėjau, prisijuokiau. Visi labai mėgsta apsvarstyti mano poelgius, bet aš toje išvykoje į Turkiją nematau nieko bloga. Prieš numirdamas galėsiu pasakyti, kad mano gyvenimas buvo linksmas ir spalvotas, nes pamačiau daug šokių, sutikau daug moterų, draugų. Manau menininkas privalo daug pamatyti, daug patirti, t. y. tiek gerų, tiek blogų dalykų. Mano gyvenimas - tai miniperformansas, tai teatras, kuriame vaidinu su į save panašiais žmonėmis.


- Reikia suprasti, kad Andra kažkuo į Tave panaši?


- Iš pradžių buvo keista bendrauti, nes ji pakankamai jauna. Andra - mano spektaklio žmogus. Ji linksma, dėl nieko nepergyvena. Ji ne pilkas, o spalvotas žmogus.


- Papasakok daugiau apie šios istorijos kaltininkę Andrą.


- Nors buvo komentarų, kad ji nepilnametė, iš tiesų jai 18 metų. Ką čia dar galiu papasakoti? Na, ji užsiima fitnesu. Kaip vyresnio amžiaus žmogus aš turėjau ją mokyti tam tikrų dalykų, bet iš tiesų ir pats iš jos daug ko išmokau. Be to, sužinojau, kuo gyvena dabartinis jaunimas.


- Vis dėlto intriga jau išaiškinta - Andra nėra Tavo nauja mergina: Tu ir ji tiesiog filmavotės naujame LNK projekte „Pirmą kartą su žvaigžde". Tos neva paparacų nuotraukos internete - viso labo tik reklaminė akcija...


- Na, taip: ten bus ir tikrų, ir netikrų dalykų. Aš rekomenduoju palaukti laidos, pažiūrėti ją iki galo ir tada bus aišku, kas buvo tikra, o kas - mūsų suvaidintas spektaklis. Dabar nelabai galiu ką komentuoti.


- Ar Andra atitinka Tavo moters idealą?


- Ją labai sunku pavadinti moterimi. Andra nebe vaikas, bet ir ne moteris. Ji yra faina panelė, kuri gyvenime tikrai daug pasieks. Man patinka, kad Andra pati kovoja, dirbo sunkų darbą Airijoje. Tačiau, kaip sakiau, tai buvo tik viena mano gyvenimo spektaklio dalis, kuri galbūt niekada nebepasikartos.


- Ar Bžeskas turi moters idealą? Žmonėms atrodo, kad tokiam mergišiui kaip tu patrauklios visos gražios moterys...


- Idealo nebūti gali. Kiekvienas turime ir minusų, ir pliusų. Be to, aš visada žiūriu ne tik į išorę. Išore galima žavėtis penkias minutes, daugiausia - valandą. Svarbiausia, kad atitiktų dviejų žmonių pasaulėjauta. Jeigu žmogus taip pat arba panašiai galvoja, jis man pradeda patikti. Svarbiausia - akys: arba jos dega, arba jos yra užgesusios. Jei nėra kabliuko, nėra polėkio gyventi, man tokie žmonės neįdomūs.


- Ar susigyvenai su mergišiaus įvaizdžiu, kurį tau prikabino spauda?


- Tai mane tam tikrais momentais nervina, bet taip jau susuktas mano gyvenimo spektaklio scenarijus... Bet kokiu atveju geriau mergišiaus įvaizdis nei koks kitas. Nenoriu įžeisti, todėl pavardžių neminėsiu. Kad ir kaip aš elgčiausi, vis tiek būtų blogai. Jei būčiau vienas, visi klausinėtų, kodėl: gal man kažkas negerai, gal sergu ir t. t. Jeigu aš su mergina, irgi blogai - pažiūrėkite, E. Bžeskas vėl su nauja mergina! Aš žinau, kad man jau tiksi laikas, todėl noriu kažko rimto gyvenime. Noriu tokios žmonos, kuri su manimi keliautų, kuri būtų linksma. Nesvarbu, jauna ar sena. Kad būtų mano draugė, mane suprastų.


- Tiesiai šviesiai: ar šiuo metu yra mergina, kuri neša Tau kavą į lovą?


- Kaip čia pasakius? Aš labai labai išgyvenau dėl nutrūkusių santykių su Oksana (muzikos grupių vadybininke Oksana Zlatkovaite - aut. past.). Kartais pagalvoju: „Buvome faina pora." Dabar neturiu pastovios gyvenimo draugės. Žadu aktyviai jos ieškoti, nes man jau reikia kažko rimto, įdomaus ir netikėto.


- Pastaruoju metu esi gana retas svečias vakarėliuose? Pavargai nuo jų ar tam nebeturi laiko?


- Aš ten jau tiek sykių buvau, tad nieko naujo nepamatysiu. Jeigu geras oras, renkuosi gamtą. Daug smagiau su bičiuliais bendrauti kur nors nuošalioje vietoje nei sausakimšame klube. Ten nuėjęs negali atsipalaiduoti, nes susirenka daug pažįstamų, su jais reikia pabendrauti, kartu išgerti. Per trankią muziką net negali atsiminti, su kuo ir apie ką kalbėjai, nes ne viską išgirsti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius