-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis: daina uošviui

Prieš porą metų šeimą sukūrę dainininkai Erica Jennings (28) ir Jurgis Didžiulis (28) niekada nemėgo žurnalistų dėmesio, nerodo ir didelio noro būti kartu fotografuojami, ką jau kalbėti apie bendrus projektus scenoje.
Foto naujienai: Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis: daina uošviui
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt
Prieš porą metų šeimą sukūrę dainininkai Erica Jennings (28) ir Jurgis Didžiulis (28) niekada nemėgo žurnalistų dėmesio, nerodo ir didelio noro būti kartu fotografuojami, ką jau kalbėti apie bendrus projektus scenoje. „Nesilygiuojame į „katinus" ar kitas scenos poras. Neturime jokių komercinių planų", - atšauna Jurgis ir patikina, kad savaitgalį surengtas jo pasirodymas su žmona - bent jau kol kas tikrai vienintelis. Ir neplanuotas... Į sceną su kolega Eduardo Gimenezu turėjęs žengti Jurgis atsiprašė: jo ir Eduardo lūkesčiai nesutapo, todėl planuotas „Latin Power" koncertas neįvyko. „Žmona mane išgelbėjo iš nepatogios padėties", - dėkingumo Ericai neslepia atlikėjas.

Vakaro metu Erica ir Jurgis atliko dainas, kurios abiem patinka, kurios daug ką reiškia ir kurias iki šiol girdėjo tik artimiausi bičiuliai. Tiesa, ir giminės. Vieną kūrinį „inCulto" lyderis net yra dedikavęs uošviui. „Su šia daina Ericos tėčio paprašiau jos rankos. Žinojau, kad iš pačios Erikos gauti teigiamą atsakymą ne taip sunku. Kadangi jos tėtis - muzikalus žmogus, nusprendžiau parašyti dainą", - pristatydamas kūrinį nusijuokė Jurgis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius