Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Evelina Anusauskaitė: pametusi galvą dėl Leo

Leo ir Evelina susipažino muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“. Nuo šio projekto pabaigos prabėgo beveik pusmetis, tačiau jie vis dar kartu!
Foto naujienai: Evelina Anusauskaitė: pametusi galvą dėl Leo
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Evelina Anusauskaitė.

Gimimo data, vieta: 1989 11 01, Vilnius.

Šeima, kurioje gimė: mama - muzikantė, Evelinos vadybininkė ir pagrindinė padėjėja, įvairių renginių organizatorė bei režisierė, tėtis - verslininkas, kai kurių Evelinos dainų tekstų ir muzikos autorius.

Meilės nuotykiai: Evelinos draugų sąraše ne viena garsi pavardė; spauda rašė, kad ji draugavo su Stano, vėliau susitikinėjo su Mino; merginos mama neslepia, kad festivalyje „Slavianskyj bazar“ kiekvienais metais Evelinai peršasi ne vienas garsus rusų aktorius ar dainininkas; šiuo metu Evelina turi draugą, bet neslepia, kad yra be galo susižavėjusi aktoriumi Leonardu Pobedonoscevu.

Karjera: 16 tarptautinių konkursų nugalėtoja; dainininkė, muzikos ir tekstų autorė. Artimiausiu metu vaidins miuzikle „Paryžiaus katedra“.


Leo ir Evelina susipažino muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“. Nuo šio projekto pabaigos prabėgo beveik pusmetis, tačiau jie vis dar kartu! Drauge leidžia dienas, lankosi renginiuose, gamina vienas kitam pietus... Kas juos sieja?


Jos gyvenimą pakeitė Leo


Šiais metais Evelina baigė vidurinę mokyklą. Nors dabar ji niekur nestudijuoja, tačiau gyvena gana įtemptu ritmu. Nemažai Evelinos laiko surija repeticijos, treniruotės, koncertai. Gruodžio mėnesio viduryje turi įvykti miuziklo „Paryžiaus katedra“ premjera - tai pirmasis dainininkės miuziklas. Mergina prasitaria, kad pasiūlymas vaidinti „Paryžiaus katedroje“ jai buvo tarsi likimo ženklas. „Pasibaigus abitūros egzaminams, „Žvaigždžių duetams“ ir dar keliems projektas, po labai įtempto periodo mano gyvenime tiesiog nieko nevyko. Atsirado tuštuma, kuri mane labai slėgė. Nežinojau, kuo užsiimti, ką veikti. Net nežinojau, kas bus toliau, nors jau nuo mažens žinojau, ko siekiu ir kur einu. Pradėjo kamuoti egzistenciniai klausimai: kaip toliau gyventi, ką veikti, kokiu amplua dainuoti? Puikiai supratau, kad antros Britnės ar Agileros niekam nereikia. Tik dainuoti tapo nebeįdomu. Norėjau daugiau. Suvokiau, kad tai, ką mes darėme su Leonardu, man labai patiko, jog būtent su juo realizavau save. Leo pakeitė mano gyvenimą, parodė, kad ėjau labai siauru keliu, jog scenoje galima ne tik dainuoti, bet ir vaidinti. Vieną dieną, prausdamasi po dušu, prisiminiau, kad nuo mažens svajojau dainuoti miuzikle. Kai supratau, kad miuziklas ir yra tai, ko aš noriu, baigėsi vidinė krizė. Nepatikėsite, bet jau kitą dieną sulaukiau pasiūlymo dainuoti „Paryžiaus katedroje“. Kai man paskambino ir paklausė, ar norėčiau dainuoti šiame miuzikle, aš, išgirdusi šiuos žodžius, net atsisėdau. Supratau, kad čia kažkoks ženklas“, - sako Evelina.


Beveik gyveno pas Leo


Projekte „Žvaigždžių duetai“ Evelina taip susidraugavo su Leo, kad iki šiol jie ne tik bendrauja, bet ir kartu ruošia muzikinį pasirodymą. Kol kas apie jį Evelina nenori kalbėti, tačiau patikina, jog tai bus tikrai rimtas, didelis ir originalus renginys. Mergina džiaugiasi, kad dabar jai nereikia anksti keltis į mokyklą, kaip tikra menininkė gali iki paryčių ieškoti jai patinkančių dainų, versti jų tekstus. Dienomis, kai tik Leo turi laiko, jiedu kartu repetuoja, rengiasi savo pasirodymui. Evelina juokauja, jog pastaruoju metu ji beveik gyvena pas Leo. „Kadangi visą „Žvaigždžių duetų“ sezoną, galima sakyti, Leo gyveno pas mane, tai dabar būna dienų, kai aš pas jį praleidžiu po 5-6 valandas per dieną. Mes net valgyti vienas kitam pradėjome gaminti. Tik nieko nepagalvokite! Mes draugiškai bendraujame, - juokiasi dainininkė ir tuoj pat patikslina. - Kai visą dieną repetuoji, išalksti, tada Leo kepa sumuštinius, kartais aš kepu koldūnus. Nepatikėsite, bet jo kulinarinius sugebėjimus kiekviena įsimylėtų! Virtuvėje jis tikrus šedevrus daro!“ - gražių žodžių scenos partneriui negaili dainininkė. Evelina prisiminė juokingą situaciją. Kartą, jai šeimininkaujant Leo namuose, grįžo jo draugė Ieva. „Leo užsidėjęs ausines klausėsi muzikos ir negirdėjo, kad kažkas skambina į duris. Aš atidarau duris su keptuve rankoje ir matau - prieš mane kiek sutrikusi stovi Ieva. Tačiau ji labai supratinga ir protinga moteris, žino, su kokiu žmogumi gyvena“, - šypsojosi Evelina.


Meilė trukdytų darbui


Evelina prasitaria, kad jiedu su Leonardu labai panašūs: abu dievina kiniškai pagamintus baklažanus, važinėja tos pačios markės automobiliais, jiems patinka tokia pati muzika, abu gimė po Skorpiono ženklu, beje, tarp jų lygiai dešimties metų skirtumas. Dabar Evelinos mėgstamiausias daiktas virtuvėje - Leo dovanotas puodelis su arbatinuku. Kai jie susitinka, visada geria kavą arba arbatą. Paklausus, ar tiek daug laiko leisdama su Leo ir juo žavėdamasi, nebijo jo įsimylėti, Evelina šypsosi. „Aš dievinu tai, ką mes kartu scenoje. Ir to tikrai neslepiu! Jeigu mes įsimylėtume vienas kitą, tai labai trukdytų mūsų darbui. Būsiu bjauri, bet man už jausmus svarbiau tai, ką mes kartu darome scenoje. Pagaliau jaučiu, kad save realizuoju“, - atvirai kalba dainininkė.


Šiuo metu Evelinos draugas gyvena Londone. Mergina patikina, kad tarp jų viskas gerai. Evelina paprašo, kad daugiau apie tai nekalbėtumėme.


Jurga Anusauskienė (39)


Pastaruosius dešimt metų Evelinos mama rūpinasi dukros karjera. Ji kaip įmanydama stengiasi, kad Evelina taptų profesionalia atlikėja. Ne paslaptis, jog dėl jos reiklumo ir griežtumo, daugelis Jurgos labai nemėgsta. Dėl kokybės ir rezultatų moteris pasirengusi nuversti kalnus. Jurga labai džiaugiasi, kad Evelina susipažino su Leo. Moteris mano, kad jų laukia dar ne vienas didelis ir originalus projektas. Jeigu jie įsimylės vienas kitą? „Kiekviena meilė žmogų praturtina! Čia tik Leo ir Evos asmeninis reikalas“, - supratingai šypteli Evelinos mama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius