Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Evelina Anusauskaitė taps Ieva, o Ruslanas Kirilkinas - Adomu

Išskirtinė „Bitėlando" šokio ir muzikos fantazija "Meilės jėga", jausmingas muzikos ir šokio spektaklis, kurio metu atgis žymiausios Lietuvos ir pasaulio meilės istorijos.
Foto naujienai: Evelina Anusauskaitė taps Ieva, o Ruslanas Kirilkinas  - Adomu
LNK nuotr. / zmones24.lt

Išskirtinė „Bitėlando" šokio ir muzikos fantazija "Meilės jėga",  jausmingas muzikos ir šokio spektaklis, kurio metu atgis žymiausios Lietuvos ir pasaulio meilės istorijos.

Kaip ir dera, viskas prasideda nuo Adomo ir Ievos, kuriuos įkūnija Evelina Anusauskaitė ir Ruslanas Kirilkinas, tuo tarpu Žalčiu taps ir Ievą su Adomu gundys Linas Adomaitis.  

Garsioji „Titaniko" meilės istorija į „Bitėlando" sceną sugrįžta su aistringu Džeko (Deividas Meškauskas) šokiu, ir, žinoma, Rose (Rūta Ščiogolovaitė) sudainuota „My heart will go on". Spalvingasis „Mulen Ružas" „Bitėlando" scenoje žaižaruos flirto kibirkštimis ir atgims žaviosios Satin (E. Anusauskaitė) daina „Diamons are the girls best friends", bei duetu su ją įsimylėjusiu rašytoju Kristianu (Vaidas Baumila) sudainuota „Come what may", taip pat  Vilijos ir Baibos sudainuota garsiąja „Marmelade".  

 „Trijų muškietininkų" istorija „Bitėlando" scenoje atgims ir „Žvaigždžių" duetų" pora - Rūta Ščiogolovaitė ir Mundis sudainuos „Meilė aukščiau negu dangus", o Vaidas, Merūnas ir Ruslanas pasirodys muškietininkų amplua.

Vienai garsiausių lietuviškų meilės istorijų  „Bitėlando" scenoje leis atgimti Jūratės (Vilija) ir Kastyčio (Vaidas Baumila) meilės duetas. Scenoje atgimusioje „Velnio nuotakoje" Girdvainis (Česlovas Gabalis) važiuos pirštis Jurgai (Vaida Genytė), o Pinčukas (Linas Adomaitis, kuriam atiteko daugumai „Meilės jėgos" spektaklio „blogiečių" vaidmenų) trukdys įsimylėjėliams skleisdamas savo kerus.

Aistringą, audringą ir kontrastingą Antonijaus ir Kleopatros duetą scenoje įkūnys ir latviškai-lietuviškas Mundžio ir Baibos duetas. „Bitėlande" atgimusioje pačioje garsiausioje visų laikų meilės istorijos interpretacijoje žaižaruos ne tik Romeo (Česlovas Gabalis) ir Džiuljetos (Vaida Genytė) jausmai, bet ir Montekių ir Kapulečių šeimų kivirčai.

Scenoje skambės ne tik gražios dainos, bet ir šūviai, į sceną išėjus pavojingam Boni (Vilija) ir Klaido (Maksas) duetui.

Vakaro vedėjų duetas - nuolat besišypsanti Livija Gradauskienė ir nepataisomas romantikas Vytautas Rumšas jaunesnysis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius