-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Filme apie Jamesą Bondą sužeistas kaskadininkas

Šiaurės Italijos kurorto Limone sul Garda pareigūnai praneša, kad filmuojant naują filmą apie Jamesą Bondą „Quantum of Solace“ filmavimo aikštelėje buvo sunkiai sužeistas kaskadininkas.
Foto naujienai: Filme apie Jamesą Bondą sužeistas kaskadininkas
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Džeimsas Bondas
Šiaurės Italijos kurorto Limone sul Garda pareigūnai praneša, kad filmuojant naują filmą apie Jamesą Bondą „Quantum of Solace“ filmavimo aikštelėje buvo sunkiai sužeistas kaskadininkas. Jis sužeistas filmuojant automobilių avariją paskutinę filmavimo dieną – trečiadienį. Pranešama, kad kaskadininkui buvo sunkiai sužeista galva, kai jie su kito kaskadininko vairuojamu automobiliu ruošėsi sukelti katastrofą. „Tuo metu buvo filmuojama, kai vienas automobilis persekiojo kitą. Automobiliai važiavo vingiuotu paežerės keliu. „Alfa Romeo“ trenkėsi į sieną. Helikopteris nuskraidino sužeistąjį kaskadininką į Veronos ligoninę, kur jam atlikta operacija,“ - pranešė kompanijos atstovas spaudai Marco Girardi. „Jie pasirinko šį kelią todėl, kad jame yra daug posūkių ir tunelių. Filme tai daro įspūdį.“
Filmą leidžianti Londono kompanija sako, kad patyręs kaskadininkas vairavęs automobilį „Alfa Romeo“ dabar yra ligoninėje, kitas kaskadininkas irgi buvo sužeistas, bet ne taip rimtai. Filmavimas bus sustabdytas, kol bus tiriamos įvykio aplinkybės. Kai atsitiko nelaimė, filmavimo aikštelėje nebuvo nei režisierių Marco Forsterio, Danielio Kraigo, nei kurio nors pagrindinius vaidmenis atliekančių aktorių. Kaskadininkų pavardės neskelbiamos.
Tai antras nelaimingas atsitikimas per keturias filmavimo dienas. Pirmąjį kartą Astonas Martinas nuvažiavo nuo kelio, nes labai stipriai lijo, ir atsidūrė ežero dugne. Tąkart niekas nenukentėjo, o mašina buvo ištraukta iš vandens. Ketvirtadienį filmo kūrybinė grupė pakavosi savo filmavimo įrangą, automobilius, baigdami darbus. Darbuotojai nieko nekomentavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius