Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Galina Dauguvietytė: knyga bus arba ne

„Kol neparašiau pirmo sakinio, nieko negaliu žadėti“, – klausiama, ar tikrai ketina sėsti prie trečios knygos, ginasi charizmatiškoji televizijos režisierė Galina Dauguvietytė (82).
Foto naujienai: Galina Dauguvietytė: knyga bus arba ne
Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt
„Kol neparašiau pirmo sakinio, nieko negaliu žadėti“, – klausiama, ar tikrai ketina sėsti prie trečios knygos, ginasi charizmatiškoji televizijos režisierė Galina Dauguvietytė (82). Taip, leidykla, prieš keletą metų išleidusi dvi jos atsiminimų knygas, spaudžia, kad pasirodytų ir trečioji. Taip, ponia Galina apie tai daug mąsto ir jau turi minčių, kaip kūrinys turėtų atrodyti. Žino, kad jokiu būdu tai nebūtų anksčiau pasirodžiusių knygų tąsa. Be abejonės, siektų, kad kūrinys būtų pagardintas humoru, nes nemėgsta žiovulį keliančių skaitinių. Prasitaria, kad yra pasižadėjusi kūrybos imtis po Teatro dienos. Tačiau negarantuoja, jog atėjus numatytai datai puls prie darbų. Todėl, kol neparašė raidės „a“, nieko negali žadėti... „Palinkėkite, kad lengvai ją išstenėčiau“, – šmaikštauja ponia Galina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius