Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gediminas Jaunius ves senjorų šou

„Televizijoje to dar nebuvo. Staigmena laukia ne tik žiūrovų, bet ir pačių šou dalyvių“, – sako naujojo TV projekto „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ sumanytojas Gediminas Jaunius.
Foto naujienai: Gediminas Jaunius ves senjorų šou
Redakcijos archyvo nuotrauka / zmones24.lt
„Televizijoje to dar nebuvo. Staigmena laukia ne tik žiūrovų, bet ir pačių šou dalyvių“, – sako naujojo TV projekto „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ sumanytojas Gediminas Jaunius.

Keletas faktų
Gimė 1978 m. vasario 16 d. Plungėje.
Mokslai: baigė E. Balsio menų gimnaziją, kurioje įgijo saksofonininko specialybę. Trejus metus mokėsi Vytauto Didžiojo universiteto Katalikų teologijos fakultete. Metus studijavo VU žurnalistiką.
Veikla: dirbo TV projekte „TV pagalba“, TV3 „Žinių tarnybos“ vedėju, 2008 m. vedė laidą „Kriminaliniai tyrimai“. Buvo Plungės rajono savivaldybės vicemeras. Yra renginių organizavimo agentūros „Elitaz“ įkūrėjas ir prodiuseris bei kt.
Šeiminė padėtis: nevedęs.

Kuo šis TV projektas bus ypatingas ir kuo šįkart žadate nustebinti žiūrovus?
Šįkart sumanėme naują TV projektą „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“, kurį žiūrovai išvys jau visai netrukus.
Esminė idėja buvo surengti savotišką realybės šou, kuriame dalyvautų ne kaip įprasta jaunos, lieknos, gražios merginos, o vyresnio amžiaus talentingos, įdomios, gyvenimo patirties ir išminties turinčios moterys iš visos Lietuvos kampelių.

Senjorų šou?..
Taip. Pagrindinis reikalavimas, kad dalyvė būtų ne jaunesnė kaip šešiasdešimties metų amžiaus. Man, šio projekto prodiuseriui ir vedėjui, norėjosi sulaužyti įsivyravusį stereotipą, jog moterys, sulaukusios pensinio amžiaus, tik kojines mezga. Manau, šešiasdešimt metų – tai laikas, kai gali atitrūkti nuo darbų ir pradėti gyventi savo malonumui.

Ar moterys noriai dalyvauja atrankoje?
Man smagu, kad norinčiųjų dalyvauti šiame TV projekte nestinga. Gavome daugiau kaip tris šimtus anketų su prašymais ir nuotraukomis. Atranka dar tebevyksta, tad visos Lietuvos damos, mamos, močiutės, kurios nebijo iššūkių, dar gali registruotis interneto svetainėje adresu www.tv3.lt/lietuvos perlai. Tai bus nuotykis, kurio jos neužmirš visą gyvenimą.

Ką turėjote omenyje sakydamas, jog staigmenos laukia ne tik žiūrovų, bet ir šio projekto dalyvių?
Vienas iš mūsų sumanymų – išpildyti projekto dalyvių svajones. Todėl šioje naujojo TV sezono laidoje bus ir susitikimų su garsenybėmis, ir radikalių stiliaus pokyčių, ir netikėtų, ne pagal amžių įdomių užduočių, mokymo. Manau, realybės šou dalyvės savo gebėjimais ir jaunatviška energija nustebins ne vieną žiūrovą.

Kur vyks realybės šou?
Labai prabangioje vietoje – dalyvės gyvens dvare, kurio „šeimininkė“ madam Skaiva. Damų stiliumi rūpinsis pats Mantas Petruškevičius.

Kiek laiko truks šis realybės šou?
Žiūrovai galės sekti dalyvių gyvenimą, žavėtis jų talentais ir stebėti, kaip joms sekasi susidoroti su iššūkiais, iki pat Kalėdų. O finale išrinkti šauniausią damą – Lietuvos perlą.

Matyti, jog krizė jus aplenkė iš tolo: nestokojate nei darbo, nei idėjų...
Kūrybinės krizės nejaučiu, o nuo finansinės slepiuosi kūrybinėje veikloje. Be to, kalbėti apie pinigus nuobodu. Rugpjūtis man visada yra pats užimčiausias metas, kai vos spėju suktis.

Kaip visur spėjate?
Šį televizijos projektą prodiusuoja mūsų projektų valdymo agentūra „Elitaz“. Dirbame visa komanda.

Šią vasarą likote be atostogų?
Kodėl gi?! Savaitėlę ilsėjausi Ispanijoje. Bet jei atvirai, jau pamiršau, kad kažkur buvau išvažiavęs. Tačiau nesiskundžiu, nes jau neįsivaizduoju savęs be veiklos, be kūrybos. Televizijoje sukuosi aštuntą sezoną. Nors kartais pavargstu, vidinis pasitenkinimas tuo, ką darau, viską atperka.

Kas sutrukdė baigti žurnalistikos studijas?
Darbai, kuriais kaip visada esu užsivertęs. Juokaudamas sakau, jog žurnalistiką „studijuoju“ praktiškai. Juk net išminčiai sako, jog praktika – geriausia mokytoja (šypsosi).

Kadaise ketinote pasirinkti vienuolystę, bet paviliojo pramogų pasaulis. Niekada nesigailėjote?
Vienuolystė gali tapti atskiro interviu tema, nes neįmanoma keliais žodžiais išdėstyti savo filosofijos. Jei trumpai, niekada nesigręžioju į praeitį, nes manau, kad dusyk į tą pačią upę neįbrisi. Ir religinės studijos, ir darbas pramogų srityje – didžiulė patirtis, kurią priimu kaip Dievo dovaną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius