-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Generalinė spektaklio „Mano žmonos vyras“ repeticija įvyko jachtoje

Jau nuo birželio 2 dienos Vilniuje ir nuo 29 dienos Kaune žiūrovams bus pristatyta garsioji komedija „Mano žmonos vyras".
Foto naujienai: Generalinė spektaklio „Mano žmonos vyras“ repeticija įvyko jachtoje
„Domino teatras“ nuotr. / zmones24.lt

Jau nuo birželio 2 dienos Vilniuje ir nuo 29 dienos Kaune žiūrovams bus pristatyta garsioji komedija „Mano žmonos vyras". Spektaklio aktoriai: Jolanta Dapkūnaitė, Arūnas Sakalaukas, Vytautas Šapranauskas ir Juozas Gaižauskas, kartu su režisieriumi Kostu Smoriginu iki šiol repetavo „Domino" teatre. Per spektaklį scenoje stovės siūbuojantis laivas, o, kol įspūdinga dekoracija dar nepagaminta, premjeros kūrybinė grupė nusprendė repetuoti tikroje jachtoje!


Kodėl jachtoje?


Spektaklis „Mano žmonos vyras" bus ypatingas ne tik dėl profesionalios komandos. Žiūrovai taip pat bus nustebinti unikalia dekoracija - siūbuojančiu laivu. Viduryje scenos stovės jau du mėnesius gaminamas laivas. „Domino" teatro vadovas E. Baranauskas pasakojo, kad tokios dekoracijos statyti iki šiol neteko. Scenos viduryje stovėsiantis laivas primins tikrą kurortinį laivą. „Sudėtingiausia užduotis yra sumontuoti laivą taip, kad jis galėtų judėti, siūbuoti kaip tikras laivas, tačiau taip pat svarbu, kad  aktoriai laive jaustųsi saugūs", - pasakojo E. Baranauskas. Šią dekoraciją statantiems specialistams tai yra bene pirmasis kartas, kai tenka pastatyti tokią sudėtingą konstrukciją teatro scenoje. Pastatyti laivą teatro scenoje nusprendė spektaklio dailininkas Auksinio scenos kryžiaus laureatas Gintaras Makarevičius.

 

Į krantą su dainomis


Spektaklio „Mano žmonos vyras" premjera vis artėja ir aktoriai turi įprasti vaidinti dekoracijomis papuoštoje scenoje, todėl kol laivas vis dar gaminamas, kūrybinė grupė išvyko repetuoti į tikrą jachtą. Per repeticiją aktoriai spėjo ne tik parepetuoti tekstus ir suvaidinti scenas iš naujai statomo spektaklio „Mano žmonos vyras", bet ir kartu gerai praleisti laiką. Aktorė Jolanta Dapkūnaitė per repeticiją pademonstravo puikius vokalinius sugebėjimus. Tuo pačiu vaidmeniu besidalinantys aktoriai Juozas Gaižauskas ir Arūnas Sakalauskas džiaugėsi gavę progą pavairuoti jachtą. „Kol Arūnas repetavo, aš galėjau vairuoti laivą. Po to pasikeisdavome", - džiaugėsi aktorius J. Gaižauskas

Po repeticijos komedijos meistras Vytautas Šapranauskas pirmasis iš visų  išsitiesė jachtos denyje ir mėgavosi saulės voniomis. Vyrai klausinėjo kapitono apie jachtą ir apie kitus aplink plaukiojančius laivus. Aktorė J. Dapkūnaitė taip pat domėjosi, koks kuras naudojamas jachtoje.

Į krantą visus sėkmingai parplukdžiusiam Arūnui Sakalauskui kapitonas pasiūlė atsipalaiduoti ir džiaugtis gera diena. Aktorius nesivaržydamas priėmė tokį pasiūlymą. Plaukdami link kranto aktoriai visi kartu užtraukė dainą ir pasisėmę gerų emocijų toliau repeticiją tęsė „Domino" teatre. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius