Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Goda Alijeva: daug kas priklausys nuo mano vyro

„Aš iš tiesų dingau", - net neslepia daugiau nei mėnesiui iš visuomenės ir leidinių puslapių dingusi grupės „69 danguje" narė Goda Alijeva (23).
Foto naujienai: Goda Alijeva: daug kas priklausys nuo mano vyro
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt
Temos: 1 „69 Danguje“

„Aš iš tiesų dingau", - net neslepia daugiau nei mėnesiui iš visuomenės ir leidinių puslapių dingusi grupės „69 danguje" narė Goda Alijeva (23). Ko gero, šis jos interviu irgi bus vienas iš nedaugelio prieš prasidedant naujam gyvenimo etapui. Liepos mėnesį už krepšininko Rolando Alijevo (24) ištekėjusi dainininkė greitai žada išvažiuoti paskui vyrą į užsienį.


Kas jau kas, bet žurnalistai labai rimtai susirūpino, kur dingai...


Mobiliajame rasdavau daug praleistų skambučių, bet nieko nenorėjau nei girdėti, nei matyti. Ir juo labiau svetimiems pasakoti apie tai, kaip gyvenu. Mane labai išvargino darbai: išvažiuodavau iš namų apie pietus ir grįždavau vėlai naktį. Jeigu turėdavau laisvo laiko, svajodavau tik per dienas namuose skaityti. Tiesiog norėjau pabūti viena.


Pavargai nuo darbų ar vis dėlto nuo dėmesio, užgriuvusio po vestuvių?


Nuo dėmesio aš moku atsiriboti. Galų gale ir interviu nedaliju kam papuola. Tiesiog grįžusi po medaus mėnesio patekau į tikrą darbų rutiną. Rengėme grupės turą po Lietuvą, kiekvieną dieną atsidurdavome vis kitame šalies gale, visi savaitgaliai buvo užimti. Labai pavargau, todėl ir nusprendžiau kuriam laikui dingti. Dabar koncertų turas baigėsi, jau turėjau kelias dienas pailsėti, atsigauti. Galėsiu vėl kibti ir į kitus darbus, ir į mokslus. Kaune, Vytauto Didžiojo universitete, prasimokiau tris su puse kurso, bet dėl darbų apleidau studijas. Dabar reikės grįžti, tęsti.


Ar grįši vesti ir laidos „Kakadu"?


Mes su Sauliumi (TV prodiuseris Saulius Bartkus - red. past.) dar nenusprendėme. Jis nori mane matyti laidoje. Ko gero, bendradarbiausime. Galbūt man neišeis kiekvieną savaitę rodytis „Kakadu", bet kartą ar porą per mėnesį - mielai. Kol kas dar niekas neaišku, nes daug kas priklausys ir nuo mano vyro.


Jis gali uždrausti, kur ir ką tau dirbti?


Tiesiog mano vyras greičiausiai išvažiuos iš Lietuvos. O aš turėsiu kuo daugiau laiko praleisti su juo, nes nemanau, kad normalūs santykiai gali išlikti, kai gyveni per atstumą, kai nesimatai ištisas savaites ar mėnesius. Turbūt išvažiuosiu su vyru ar bent jau stengsiuosi kuo daugiau laiko būti pas jį. Žiūrėsime, kaip išeis. Kita vertus, visiškai palikti Lietuvos irgi negaliu, nes turiu baigti studijas. Kelioms savaitėms per mėnesį ar per du galėčiau grįžti į Lietuvą. Čia liksiantys darbai, draugai ir namai taip lengvai manęs nepaleis. Laiką Lietuvoje reikėtų išnaudoti turiningai, kad spėčiau ir laidoje nusifilmuoti, ir su „69 danguje" mergaitėmis pakoncertuoti... Aš ne toks žmogus: negalėčiau visko mesti ir dingti, nebedirbti.


Kur galėtų būtų nauji jūsų namai? Gal lemtinga jums tapusioje Graikijoje, kur Rolandas anksčiau žaidė?


Pati dar nieko nežinau. Rolandas dar tik renkasi iš įvairių pasiūlymų. Aš stengiuosi nesikišti. Vis tiek nuspręsti reikės jam. Nors, aišku, apsispręsti padėsiu aš (šypsosi). Jeigu vetuosiu kokią šalį, nemanau, kad jis labai užsispirs. Renkamės iš Lietuvai artimesnių šalių, Europos valstybių.


Beje, po jūsų vestuvių pasklido komentarų, kad azerbaidžanietiško kraujo turintis Rolandas uždraus tau koncertuoti, demonstruoti seksualumą per televiziją ir uždarys namuose. Tai, kad turėsi išvažiuoti paskui vyrą, atrodo, tik per plauką nuo visų tų gandų ir komentarų...


Oi, ne. Rolandui patinka, kai aš dainuoju. Jis laimingas, kai aš esu laiminga. Nemanau, kad vyras man kada nors galėtų uždrausti daryti tai, kas patinka. Jis ne toks žmogus. Mes iki šiol visada rasdavome kompromisą.


Bet vyro žodis jūsų šeimoje vis tiek bus svarbiausias?


Aišku, svarbus. Tikrai nebūsiu iš tų moterų, kurios žūtbūt bando įrodyti savo tiesas. Vyras yra vyras. O aš tikiu, kad tikrai niekur nedingsiu ir nebūsiu verčiama daryti tai, kas man nemiela.


Kaip pirmi mėnesiai po vestuvių? Gal ir pirmų barnių, nesutarimų jau buvo?


Aišku, pirmųjų barnių jau buvo... Bet tai - natūralu. Ir tie mūsų nesutarimai - visai vaikiški, buitiški, dėl niekų, nesvarbių dalykų. Draugai irgi klausė, ar per medaus mėnesį nesusipykome. Taip, vieną dieną dėl kažko nesutarėme. Bet koks medaus mėnuo be barnio? Turi gi santykiuose būti šiek tiek pipiriukų dėl skonio... Tai tikrai nebuvo pykčiai, pavydo protrūkiai ar panašūs dalykai. Paprasčiausiai: „Kodėl tu ryte atsikėlęs man nenusišypsojai?" Arba: „Kodėl manęs nepažadinai?" Argi čia barniai (juokiasi)?


Iki šiol mažai kas žino, kur po vestuvių kopinėjote medų...


Buvome Indonezijoje, Balio saloje. Grožis - neišpasakytas, šalis, ten tvyranti energija, vietos žmonės mane užbūrė. Kelionė iš tiesų pasisekė. Tik tiek, kad skrydis - be galo tolimas. Įsivaizduokite, jei nuo Balio salos iki Australijos jau lieka vos trys valandos lėktuvu... Tikrai galima sakyti, kad kitame pasaulio krašte buvome. Rojuje praleidome gal devynias ar dešimt dienų, dar dvi ar trys atiteko, atrodė, niekada nesibaigsiantiems skrydžiams.


Tavo gerbėjai koncertuose ir prie televizorių ekranų vėl tikisi išvysti seksualiąją Godą Sabutytę. Kokia bus Goda Alijeva?


Esu ta pati Goda. Rengiuosi tokiais pat kaip seniau seksualiais drabužiais, esu tokia pat jauna ir noriu atrodyti taip, kad į mane atkreiptų dėmesį. Visa tai - natūralu. Mano gyvenimas dėl vedybų tikrai nepasikeitė. Bet jaučiuosi pasikeitusi pati: dabar aš ne tokia karštakošė, ne tokia impulsyvi kaip seniau. Daugiau galvoju apie mus abu: ar vyrui tai patiks... ar ką nors padariusi nepakenksiu jam... Kita vertus, dabar esu laisvesnė: galiu sau leisti ne dirbti, o paskaityti gerą knygą. Kai nenoriu, galiu sau leisti nekelti telefono ragelio... Jaučiuosi rami ir saugi, nes šalia manęs žmogus, į kurį galiu atsiremti ir kuris visada bus šalia.


Taip drąsiai sakai „visada"...


Šiuo metu taip manau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius