Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Golden Hammer 2009“ festivalyje „Skamp“ svetainė pelnė aukso apdovanojimą

Praėjusią savaitę tarptautiniame reklamos festivalyje ,,Golden Hammer 2009" grupės „Skamp" interneto svetainė pelnė aukso apdovanojimą.
Foto naujienai: „Golden Hammer 2009“ festivalyje „Skamp“ svetainė pelnė aukso apdovanojimą
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt

Praėjusią savaitę tarptautiniame reklamos festivalyje ,,Golden Hammer 2009" grupės „Skamp" interneto svetainė pelnė aukso apdovanojimą. Birželio 11-12 d. vykusiame renginyje šiemet varžėsi darbai iš 19 valstybių. Tarp daugelio kategorijų trijulės tinklapis įvertintas geriausiu tarp interneto svetainių. Kartu su ,,Gaumina" kurtame ir brandintame, daugiau nei prieš pusę metų startavusiame „Skamp" puslapyje galima rasti trijulės „blog‘us", atsisiųsti dainas, o svarbiausia interaktyviai bendrauti ir stebėti atlikėjus tiesioginių transliacijų metu.


Šiuo metu „Skamp" pirmadieninius jam vakarus rengia kartą per mėnesį, kurių metu šnekasi su savo gerbėjais, pristato naujas bei senai girdėtas dainas arba kviečiasi svečius, tarp kurių jau pabuvojo grupės „Fools Garden" nariai, muzikologas Darius Užkuraitis, žurnalistas Ramūnas Zilnys, DJ Mamania, Jurgis Didžiulis ir daugelis kitų. „Skamp" taip pat tiesiogiai transliavo kelis savo ir kitų grupių koncertus bei atskleidė renginių užkulisius ir kelionių į koncertus akimirkas.


Atnaujindama savo svetainę, trijulė teigė, kad muzikos ateitis yra gyvi pasirodymai ir internetas. Merdėjant kompaktinių diskų ir singlų rinkai, jie savo jėgas skyrė „namų" internete sukūrimui, kuriuose vėliau galėtų plėtotis ir skleisti naujas idėjas. Šios pastangos, matyt, ir buvo atpažintos „Golden Hammer" festivalio metu.


„Internetas duoda galimybę bendravimui be sienų ir tavo muziką bei idėjas atskleidžia visam pasauliui. Pas mus yra prisiregistravusių gerbėjų iš Kinijos, JAV, visos Europos, Lotynų Amerikos, Australijos ir t.t. Gerbėjai parodo svetainę savo draugams ir taip po truputį virusas plinta. Norim labai padėkoti „Gauminai", kuri padėjo įgyvendinti mūsų idėjas bei svajones ir sukūrė tokią puikią „Skamp" „bazę" internete," - teigė trijulė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius