Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Gražiausia rudens/žiemos tendencija. Gyvatė

Neįtikėtina, bet jau norisi galvoti apie rudenį. Kažkurį vakarą su vienu draugu, beveik sužvarbę nuo tokio vasarinio – rudeninio oro, sėdėjome miesto bare ir kalbėjome, ar tam, kad žmogus būtų laimingas, jam būtina gauti daug saulės ir šilumos?
Missoni modelis
Missoni modelis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 3 Ruduo Žiema Mada

Ir gal net nebūtinai. Kartais tavo šiluma yra ne saulė, ne plius trisdešimt, o tai, kas tave supa ir kaip tave supa. Nors aš esu šilumos mylėtoja ir galiu valandų valandas praleisti saulėje, šiandien galvoju, kad karščiausiai šildo gražūs žodžiai, gražūs prisilietimai ir gražūs jausmai.

Ir visos žiemos mums nešaltos, nes žinom, kaip karštai galima jomis mylėti! Ar atsimeni tai? Ir rudenys nešlapi, kai bėgi į pasimatymą. Ir net Paryžius nebūna gražus tik vasarą. Jis įdomus, gal net įdomiausias, kai vien vėjai, kai užbėgi į lauko kavinukes ir šildaisi po didžiuliais šildytuvais, kai užsidedi beretę, šiltą paltuką ir vaikštai po miestą nuraudusiais skruostais, nubučiuotomis lūpomis, kai Eliziejaus laukuose dega milijonai lempučių, tu papuoli į šurmulį, į skruzdėlyną, sustoji, atsikvėpi ir supranti, kaip tau šilta.

O, kokia ilga įžanga iš tos dienos šnekėjimų. Nors norėjau rašyti visai ne apie tai, norėjau tik atsargiai paklausti, ar nebijai rudens, ir pasakyti, kad nebijotum. Aš mergaitiškai vartau žurnalus ir knygelėje prie rugsėjo pirmosios, reiškiančios rudenį, žymiu, ką reikia susirasti, nusipirkti, atsinaujinti, paprašyti dovanų, ką nusimegzti arba susirasti palėpėje. Ar jau sugalvojai, kaip atnaujinsi savo rudeninę spintą? Spintos Guru išsamiai ir profesionaliai išskyrė rudens/žiemos sezono tendencijas. O aš tik noriu pasidalinti tuo netikėtu supratimu, kad nors gyvatės metai dar negreit, labai gražu yra atrasti gyvatės raštus rūbuose, bateliuose ir aksesuaruose.

Rudens/žiemos kolekcijose gyvatės raštų daugiausia matyti Chloé, Prada ir Gucci kolekcijose, tačiau rūbų ir aksesuarų gali rasti ir gerokai žemiškesnėse parduotuvėse, turgeliuose ar net mamos spintose. Gyvatė yra drąsu ir šiek tiek rizikinga. Bet juk tu moki būti tikra dama, tiesa?

Labanakt, prieš miegą jau uždarom langus. Bet su džiugiu rudens laukimu.

Visą įrašą su iliustracijomis peržiūrėkite Odetos tinklaraštyje.

Parašyk komentarą Odetai jos tinklaraštyje
www.zaidziameparyziu.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius