Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gwen Stefani - stilingiausia popžvaigždė

Kai Gwen dainavo grupėje „No Doubt“, ji svajojo tik apie santuoką, vaikus ir net neįsivaizdavo, kad po išsiskyrimo su mylimuoju sukurtas hitas „Don‘t Speak“ bus stulbinamos sėkmės pradžia...
Foto naujienai: Gwen Stefani - stilingiausia popžvaigždė
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Gwen Renée Stefani.

Gimimo data, vieta: 1969 10 03, Fulertonas, Kalifornija, JAV. 
Šeima, kurioje gimė: gimė italų kilmės vadybininko ir škotų bei airių kilmės namų šeimininkės šeimoje, turi du brolius ir seserį; beje, Madonna (50) yra tolima Gwen pusseserė.

Meilės nuotykiai: gitaristas Tony Kanalis (38), vokalistas Gavinas Rossdale'as (43).

Šeiminė padėtis: ištekėjusi už Gavino Rossdale'o; turi du sūnus - Kingstoną Jamesą McGregorą (2) ir Zumą Nestą Rocką (2 mėn.).

Karjera: didžiausios sėkmės sulaukė pradėjusi solinę karjerą; susižėrė net dešimt apdovanojimų, vienas iš jų - „Grammy“ statulėlė.


Kai Gwen dainavo grupėje „No Doubt“, ji svajojo tik apie santuoką, vaikus ir net neįsivaizdavo, kad po išsiskyrimo su mylimuoju sukurtas hitas „Don‘t Speak“ bus stulbinamos sėkmės pradžia...


Grupę išsaugojo meilė


Tik septyniolikos Gwen suprato turinti neeilinių gabumų muzikai. Tuo metu jos brolis buvo pakvaišęs dėl iš Jamaikos kilusio muzikos žanro ska. Dainininkės brolis su draugu įkūrė muzikos grupę „No Doubt“ ir pakvietė prie jų prisijungti Gwen. Ji iš karto sutiko. Deja, iš pradžių grupei nesisekė taip, kaip jaunieji muzikantai tikėjosi. Kai grupės siela Johnas Spence'as nusižudė, „No Doubt“ vos neiširo. Grupei sunkiu laikotarpiu iniciatyvą parodė Gwen, kuriai grupės gyvavimas reiškė buvimą šalia mylimojo - bosisto Tony Kanalo. „Viskas, ką aš darydavau, tai žiūrėdavau į Tony ir melsdavausi, kad Dievas leistų man su juo susilaukti vaikų“, - viename interviu prisipažino dainininkė. Deja, Aukščiausiasis numatė kitą planą, nes Tony ją paliko. Ironiška, bet po išsiskyrimo Gwen sukurta lyriška daina „Don‘t Speak“ buvo grupės populiarumo pradžia.


Vedybos


Sakoma, kai vieno durys užsidaro, atsiveria kitos. Taip nutiko ir Gwen. Išsiskyrusi su Tony, atlikėja užmezgė naują pažintį. 1995 metais ji susipažino su vokalistu Gavinu Rossdale'u. Gwen, nuo jaunystės svajojusi apie šeimą, pradėjo delsti ir ilgai nesiryžo ištekėti. Netgi vestuvių dieną dainininkė valandą vėlavo... 2004 metais porai teko įveikti dar vieną išbandymą, mat tais metais Gavinas netikėtai sužinojo, kad yra devyniolikmetės manekenės tėvas. Turbūt šis įvykis paskatino Gwen greičiau pastoti ir susitaikyti su esama padėtimi.

Neseniai vėl puikios formos Gwen į asmeninį tinklalapį įdėjo savo nuotrauką su antru sūnumi Zuma. Po pirmojo nėštumo Gwen žaibišku greičiu suplonėjo. Priaugtus aštuoniolika kilogramų moteris numetė per tris mėnesius. Viename interviu muzikos žvaigždė atskleidė, kad nuo dvylikos metų laikosi dietos. Gwen šeima yra linkusi į nutukimą, tad mama jau nuo jaunystės mokė dukrą prisižiūrėti. Iš pradžių labai pykusi ant mamos, o dabar idealios figūros gražuolė džiaugiasi, kad ji nepriprato persivalgyti ir išmoko sveikai bei saikingai maitintis. Be abejonės, dietos vargina, bet Gwen sako, kad ji per daug mėgsta stilingus drabužius, jog leistų sau sustorėti.


Stefaniškas stilius


„Kas yra stilius? Tai apranga, makiažas ir gyvenimo būdas. Taigi drąsiai galiu teigti, jog mano stilius yra stefaniškas. Jis unikalus!“ - pareiškė daug apdovanojimų už savitą drabužių stilių pelniusi dainininkė. Šokiruoti žmonių nebijanti Gwen Stefani visiems žinoma kaip ryškiai raudonų lūpų dažų bei vyriškų kelnių miksuotoja. Ji išbandė nemažai stilių, tačiau arčiausiai moters širdies vis dėlto buvo ir tebėra balti plaukai bei ryškiai dažytos lūpos. Tokį derinį dainininkė nusižiūrėjo nuo žymiosios Marilyn Monroe, kuria Gwen labai žavisi. Tačiau atlikėjos stiliaus pajautos šaknys slypi kur kas giliau...

„Jaunystėje labai daug laiko praleisdavau audinių parduotuvėje. Joje su mama nusipirkdavome įvairiausių medžiagų, o paskui iš jų siūdavomės drabužius. Beje, savo apranga aš visuomet išsiskirdavau iš kitų“, - sakė Gwen, kurios šeima garsėja mokančiais dailiai siūti.

Prieš pradėdama dainuoti grupėje „No Doubt“, Gwen, kaip įprasta daugiavaikėje šeimoje, dirbo įvairius darbus: ji valė grindis, dirbo kosmetikos parduotuvėje, kurioje patarinėjo bei dažė klientes...


Nemiega ant laurų


Labiausiai Gwen sužibėjo pradėjusi solinę karjerą. Stilingoji šviesiaplaukė garsi ne tik kaip dainininkė, bet ir kaip drabužių dizainerė. 2004 metais atlikėja sukūrė drabužių kolekciją. Mados kritikų nuomone, Gwen Stefani - fantastiška dizainerė. Jos drabužius dievina Lindsay Lohan (22), Nicole Kidman (41), Teri Hatcher (43).

Rūpintis karjera, vyru bei dviem sūnumis Gwen nelengva, tačiau dainininkė yra viena iš nedaugelio pramogų pasaulio žvaigždžių, kurioms viską suderinti sekasi puikiai. Gražuolė šviesiaplaukė negeria, nerūko ir nevartoja narkotikų. Su tėvais gyvenusi iki trisdešimties Gwen gyvenime turėjo tik du vaikinus. Kartą Courtney Love pareiškė: „Gwen negalėtų būti rokere, nes ji yra per daug švari.“ Tačiau dainininkė įsitikinusi, kad lėbavimas ir siekimas visuomenės dėmesio provokuojančiu elgesiu nepadarys jos geresne atlikėja.


Gavinas Rossdale'as (43)


Gavinas buvo dabar jau iširusios anglų grupės „Bush“ vokalistas ir gitaristas. Gitarą vaikinas į rankas paėmė dar paauglystėje. Groti šiuo muzikos instrumentu jį išmokė sesers draugas. 1994 metais „Bush“ su daina „Glycerine“ žaibiškai išpopuliarėjo Amerikoje, bet ne Anglijoje. Vėliau anglų grupė išleido dar kelis albumus, tačiau  niekada nebepasiekė pirmojo singlo šlovės. 2002-aisiais „Bush“ iširo. Gavinas, ieškodamas vietos po saule, bandė įsitvirtinti muzikos pasaulyje, tačiau nesėkmingai.

Laimei, kad muzikantas su gražuole Gwen susipažino grupės „Bush“ populiarumo viršūnėje, nes greičiausia vyras būtų likęs šios moters nepastebėtas. 1995 metais Gwen ir Gavinas susitiko viename „Bush“ koncerte. Po septynerių metų draugystės pora susituokė. Netrukus po vedybų išlindo kompromituojančių faktų apie Gavino praeitį. Pasirodo, kad muzikantas su anglų manekene Pearl Lowe (38) turi dukterį Daisy Lowe (19). Manekene dirbanti Gavino atžala buvo vienos meilės nakties nuotykis. Daisy iki tol savo tėvu laikė tuometį Pearl vyrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius