Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyčiui Ivanauskui – reali viltis atgauti vairuotojo pažymėjimą

Jei tik kelių policija neužprotestuos, žinomas vilnietis sėkmingai išnaudos įstatyme numatytą galimybę pirma laiko susigrąžinti „pragertas“ teises.
G.Ivanauskas turi, kuo džiaugtis: nėra jokių abejonių, kad netrukus teatralas atgaus jam gyvybiškai svarbų dokumentą.
Gytis Ivanauskas turi kuo džiaugtis: nėra jokių abejonių, kad netrukus teatralas atgaus jam gyvybiškai svarbų dokumentą. / „Scanpix“ nuotr.

Režisierius, choreografas, šokėjas, aktorius, nuosavo teatro įkūrėjas 28 metų Gytis Ivanauskas turi realią galimybę pirma laiko atgauti teisę vairuoti automobilį.

Penktadienį sostinės 3-iojo apylinkės teismo atstovė naujienų portalui 15min.lt pranešė, kad G.Ivanauskui belieka palaukti 10 dienų ir įsitikinti, jog kelių policininkai neturi pagrindo apskųsti jam palankaus sprendimo.Praėjus pusei bausmės termino vairuotojai turi galimybę kreiptis į teismą ir prašyti grąžinti teises pirma laiko.

Jei su specialiu prašymu nebūtų kreipęsis į teisėjus, G.Ivanauskas teises atgautų ne anksčiau nei po keturių mėnesių.

Už tai, kad pernai gegužės 13 dieną sostinės Naugarduko gatvėje G.Ivanauskas, būdamas lengvai apsvaigęs, vairavo automobilį, kelių policija iš jo ne tik metams atėmė pažymėjimą, bet ir skyrė baudą.

Praėjus pusei bausmės termino – 6 mėnesiams, vairuotojas turėjo galimybę kreiptis į teismą ir prašyti grąžinti teises pirma laiko.

Kaip 15min.lt jau pasakojo, G.Ivanauskas teisme guodėsi negalintis pėsčias visko suspėti: „Visi reikalai stoja“.

Be to, G.Ivanauskui gyvybiškai svarbu vairuoti dėl sveikatos problemų. Vilnietis pateikė teismui atitinkamą medikų pažyma, dėl kurios ši byla iškart tapo slapta.

Nutardamas keliais mėnesiais anksčiau grąžinti teises teismas atsižvelgė, jog po savo naktinio nuotykio Gytis nepadarė administracinių teisės pažeidimų. Be to, jis pateikė ne tik medikų pažymą, bet ir raštą iš savo darbovietės, jog ratai jam išties reikalingi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius