Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hayden Panettiere – žemiška žvaigždutė

Ši daili jaunutė aktorė, viena geidžiamiausių Holivudo paauglių, dar nepažino siautulingo žvaigždžių gyvenimo.
Foto naujienai: Hayden Panettiere – žemiška žvaigždutė
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Vardas, pavardė: Hayden Leslie Panettiere.
Gimimo data, vieta: 1989 08 21, Palisada, Niujorkas, JAV. 19 m.
Šeima, kurioje gimė: gimė buvusios aktorės, dabar Hayden vadybininkės Lesley R. Vogel ir leitenanto Alano L. Panettiere’o šeimoje; turi penkeriais metais jaunesnį brolį Janse’ą.
Meilės nuotykiai: ilgai susitikinėjo su aktoriumi Milo Ventimiglia (31), menamas romanas su dainininku Jesse’iu (21) ir aktoriumi Adrianu Pasdaru (43).
Šeiminė padėtis: netekėjusi.
Pasiekimai: be daugybės nominacijų ir apdovanojimų, Hayden nominuota „Holivudo jaunųjų žvaigždžių pranešėjų“ apdovanojimui už geriausią įgarsintojos balsą, nominuota „Grammy“ už filmo „Iš vabalų gyvenimo“ įgarsinimą.

Ši daili jaunutė aktorė, viena geidžiamiausių Holivudo paauglių, dar nepažino siautulingo žvaigždžių gyvenimo. Hayden daug dirba ir uždirba, bet audringuose vakarėliuose ar prabangiose parduotuvėse jos neišvysite. Bent jau kol kas…

Iki šlovės...

Hayden Panettiere gimė nuostabioje šeimoje, kurioje niekada netrūko tėvų šilumos ir meilės. Iki šiol mergina gyvena su mama, tėčiu ir penkeriais metais jaunesniu broliu. Hayden galėtų pretenduoti ir į jauniausių aktorių titulą, mat dar 11 mėnesių dukrelei mama jai „pasiūlė“ nusifilmuoti viename reklaminiame vaizdo klipe (vaikystėje Panettiere nusifilmavo daugiau kaip 50 „Playskool“ reklamų). Sulaukusi ketverių metukų, jaunoji aktorė jau filmavosi muilo operoje, o kelią į šlovę ji skynėsi vaidindama galybėje filmų, įgarsindama įvairius žaidimus ir garso takelius, filmuodamasi reklamose. Beje, Panettiere tapo tokių garsių kompanijų kaip „Neutrogena“, „Dooney&Burke“ ir „Candie’s“ reklaminiu veidu. Tačiau didžiausio pripažinimo Hayden sulaukė nusifilmavusi fantastiniame televizijos seriale „Herojai“, kuriame ji vaidino vidurinės mokyklos sirgalių šokėją, netikėtai išsiaiškinančią, kad jos kūnas nepažeidžiamas. Beje, tai dar ne viskas: jaunoji Holivudo žvaigždė šiais metais nutarė išleisti debiutinį solinį albumą.

Gyvūnų ir nuskriaustųjų draugė


Žavios Panettiere sąskaitoje yra ne vienas milijonas (aktorė papuola į daugiausia uždirbančių žvaigždžių, jaunesnių nei 21 metai, dešimtuką), užtikrinantis nerūpestingą gyvenimą, tačiau Hayden – paprasta, darbšti mergaičiukė, nesižavinti audringu Holivudo gyvenimu, o vietoj lakstymo po parduotuves (o tai žvaigždėms laaaaabai neįprasta) ji mielai kovoja už gyvūnų teises, jų gerovę. Žmonių mėgstama už paprastą stilių Hayden sukurpė idėją, kaip ištuštinti spintą nuo nedėvimų drabužių ir iš to gauti naudos: aktorė savo daiktus pardavė internete, o uždirbtus pinigus skyrė banginių gelbėjimo kampanijai. „Herojų“ žvaigždutė dalyvauja ir kitus ragina prisijungti prie akcijos „Save The Whales Again!“, kuria siekiama sustabdyti banginių bei delfinų skerdynes ne tik Japonijoje, bet ir visame pasaulyje. Už tokią iniciatyvą aktorė sulaukė žaliųjų susižavėjimo, pagyrų ir net buvo apdovanota. Beje, nemažai pinigų Panettiere kasmet skiria organizacijai „Nematomi vaikai“, kuri rūpinasi karo nusiaubtose šalyse gyvenančių vaikų švietimu.

Širdies reikalai

Nors Hayden tik 19 metų, ji jau vadinama širdžių daužytoja. Pirmą rimtą romaną aktorė užmezgė serialo „Herojai“ filmavimo aikštelėje. Nors apie romantiškus santykius su kolega aktoriumi Milo Ventimiglia (31) abu ilgai slėpė, tiesa netruko išaiškėti. Prieš kelerius metus pasirodžiusios pirmosios žinutės apie aktorių meilę, serialo gerbėjus dar labiau prikaustė prie televizorių ekranų – kiekvienas stengėsi įžvelgti bent menkiausią meilės kibirkštėlę tarp aktorių ir įsitikinti, ar gandai yra tiesa. Tai buvo tiesa. Hayden ir 12 metų už ją vyresnis Milo nebeslėpė abipusės aistros ir nesuvaidintos meilės. Tie, kas skeptiškai vertino tokią amžiaus skirtumų nepaisančią draugystę, dabar gali trinti rankomis ir džiaugtis buvę teisūs. Vos prieš kelias savaites Hayden Panettiere pastebėta besilinksminanti bare su vaikinu: mergina sėdėjo jam ant kelių, su juo bučiavosi ir netgi šoko viliotinį. O tas vaikinas tikrai ne Milo! Tai aktorės bendraamžis – 21 metų dainininkas Jesse’is. Kaip įprasta Holivude, nei vienas, nei kitas „Herojų“ aktorius susidariusios situacijos nekomentuoja, tačiau vis dažniau pasigirsta šnekų, kad vis dėlto šlovė apakina, nes... vos prieš savaitę Hayden užklupta besibučiuojanti su tame pačiame seriale besifilmuojančiu Adrianu Pasdaru (43)!

Numylėtinis Milo Ventimiglia (31)


Buvęs Hayden vaikinas, taip pat išgarsėjęs seriale „Herojai“, yra labai mielas nuoširdus ir atviras vyrukas. Būtent šiomis savybėmis jis sužavėjo jauną Panettiere. Tomis pačiomis savybėmis jis žavi gerbėjus. Priešingai nei daugelis Holivudo žvaigždžių, Milo nebijo viešumo, daugeliui pažįstamo veido neslepia po didžiuliais nuo saulės akiniais, priešingai – jam net kilo idėja, kaip pamaloninti savo gerbėjus. Į vieną populiarų tinklalapį jis įdeda filmuotą medžiagą iš savo kasdienio gyvenimo: kaip jis pusryčiauja, valosi dantis, atostogauja ar ruošiasi apdovanojimų ceremonijai. „Kai žmonės per daug domisi ar komentuoja mano laisvalaikį ir visą tai, ką aš veikiu ne kino aikštelėje, man būna šiek tiek nejauku. Manau, kad tai duoklė už tai, kad esu žinomas. Tai – vienas iš tų prakeiksmų ir kartu palaiminimų“, – sako „Herojų“ žvaigždė. Tad nenorėdamas, jog kiti šniukštinėtų po jo asmeninį gyvenimą, Milo pats žeria asmeninio gyvenimo faktus, o gerbėjai nekantriai laukia pikantiškų vaizdelių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius