Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Horoskopai: kaip žvaigždėms sekėsi pernai ir kaip seksis šiemet?

2008 metais, kaip ir kasmet, laukiame laimingų permainų. Kiekvienas mūsų tikimės, kad metai bus laimingi, sėkmingi, atneš daug pinigų, meilės, sveikatos. Taigi, kokie bus šie metai?
Foto naujienai: Horoskopai: kaip žvaigždėms sekėsi pernai ir kaip seksis šiemet?
Nuotrauka iš redakcijos archyvo / zmones24.lt
2008 metais, kaip ir kasmet, laukiame laimingų permainų. Kiekvienas mūsų tikimės, kad metai bus laimingi, sėkmingi, atneš daug pinigų, meilės, sveikatos. Taigi, kokie bus šie metai?


Gera naujiena žemės ženklams: po sunkių kiaulės metų atsipūsite, pamatysite, kad ir jums gali nusišypsoti sėkmė. Taip pat seksis vėžio ženklo žmonėms. Šiais metais palanku statyti, pirkti, rekonstruoti nekilnojamą turtą, gražinti namus, namų prieigas. Ateinantys metai taip pat bus palankūs darbinei veiklai vystyti, vykdyti. Verslesnieji pradės naujas veiklas, iš kurių gaus nemažą pelną. Tai metai, kuriais dedami masyvūs, tvirti biznio pamatai. Ir tie pamatai bus pastatyti ne ant smėlio. 2008 metais rekomenduojame dirbti nuo ryto iki vakaro, visą savo laiką skirti veiklai ir pamatysite, kokie neįtikėtinai palankūs bus rezultatai. Bet stambios korporatyvios įmonės kovos visus metus dėl savo interesų, įtakos zonų. Laimės tos įmonės, kurios bus agresyviausios. Tai agresyvūs, parodantys savo jėgą, kovos metai. Metai palankūs karjeristams, vadovaujantiems asmenims, taip pat bankininkams, finansininkams. O kadangi šiais metais neptūnas bus kūrybiniame būste, seksis visiems kūrybingiems darbuotojams, menininkams. Meilės reikalai 2008 bus net labai nevienareikšmiški. Užsimegs ilgalaikiai, slapti meilės ryšiai, kurie gali tęstis gana ilgai ir nebus paviešinti. Santykiai bus stabilūs ir rimti, tačiau poros nesusituoks. Taip pat bus mažiau meilės santykių dėl išskaičiavimo. Kadangi 2008 vasario bei rugpjūčio mėnesiais įvyks po du saulės bei mėnulio užtemimus, tais mėnesiais visose srityse geriausia apriboti savo veiklą, be reikalo nerizikuoti, agresyviai nesportuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius