Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į sceną grįžta Eglės Jackaitės ir Ramūno Rudoko ekipažas

Birželio 9 dieną „Domino“ teatro scenoje pamatysime sugrįžusį Eglės Jackaitės ir Ramūno Rudoko ekipažą. Spektaklyje „Vilnius - Dakaras“ vaidinantys aktoriai savo pasirodymus buvo nutraukę, nes aktorė laukėsi vaikelio.
Foto naujienai: Į sceną grįžta Eglės Jackaitės ir Ramūno Rudoko ekipažas
Foto naujienai: Į sceną grįžta Eglės Jackaitės ir Ramūno Rudoko ekipažas / zmones24.lt
Birželio 9 dieną „Domino“ teatro scenoje pamatysime sugrįžusį Eglės Jackaitės ir Ramūno Rudoko ekipažą. Spektaklyje „Vilnius - Dakaras“ vaidinantys aktoriai savo pasirodymus buvo nutraukę, nes aktorė laukėsi vaikelio. Aktorė Eglė Jackaitė sausio mėnesį pagimdė berniuką ir toliau planuoja džiuginti Lietuvos žiūrovus vaidindama spektaklyje „Vilnius- Dakaras“.

E. Jackaitė: „Mane džiugina plojimai ir gėlės“

Spektaklyje „Vilnius- Dakaras“ aktorė iki šiol vaidino besilaukdama vaikelio. Jos vaidinama herojė Odrė pagal spektaklio siužetą taip pat laukiasi, todėl įkūnyti Odrės personažą E. Jacakaitei buvo itin įdomi patirtis. Aktorė pasakoja, kad jos būsena tuo metu padiktavo kai kuriuos režisūrinius sprendimus, spektaklio scenas teko adaptuoti, kad ji galėtų atlikti tam tikrus judesius.
„Labai džiaugiuosi, kad turiu progą sugrįžti į sceną. Mane džiugina emocijos, kurios tvyro teatre, plojimai, gėlės“,- pasakojo jauna mama. Aktorė paklausta, kaip jos sugrįžimą vertina vyras, atsakė, kad ji tikrai nesiimtų darbo, kuris trunka nuo ryto iki vakaro. „Spektaklis trunka iki dviejų valandų, todėl nors šiuo metu vis dar maitinu vaikutį, viską galėsime suderinti. Vyras laimingas, kai aš esu laiminga, o man gera matyti besijuokiančius žiūrovus, plojančius gerbėjus. Tai geros emocijos, kurias pajaus ir vyras, ir vaikutis“, – atviravo „Domino“ teatro spektaklyje „Vilnius – Dakaras“ vaidinanti aktorė.

Senasis kostiumas per didelis

Neseniai pagimdžiusi berniuką aktorė pasakojo, kad dabar spektaklis „Vilnius – Dakaras“ bus kitoks. „Kartu su Ramūnu turėsime viską naujai surepetuoti, pakeisti kai kurias scenas, atrasti naujų spalvų. Galima sakyti, kad tai bus savotiška premjera“,- teigia aktorė.
Spektaklio režisierius Kostas Smoriginas taip pat džiaugėsi atsinaujinusiu Eglės Jackaitės ir Ramūno Rudoko ekipažu ir teigė, kad padės aktoriams sugrįžti į sceną. Pasikeitusi aktorės būsena padiktavo ir naujų techninių sprendimų paiešką. „Senasis Odrės kostiumas man jau per didelis. Šiuo metu esu liekna, todėl reikės pasiūdinti naują kostiumą“, – pasakojo aktorė. E. Jackaitės manymu, pasižiūrėti spektaklio verta ateiti net ir tiems, kurie jį matė, nes tai, anot jos, bus „savotiška premjera“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius