Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į TV ekraną grįžta Livija Gradauskienė

Foto naujienai: Į TV ekraną grįžta Livija Gradauskienė
Į ekraną grįžta Livija Gradauskienė / zmones24.lt
Sekmadienį LNK televizijoje - didžiulė premjera. Po aštuonių mėnesių pertraukos į ekranus grįžta jau dviejų vaikų mama, niekuomet žodžio kišenėje neieškanti žavioji Livija Gradauskienė. Ji ves realių išbandymų žvaigždėms šou „Mano žvaigždė".

Livija neklausia savęs, ar pasiilgo eterio. Klausia, ar žiūrovai jos pasiilgo. „Vienaip ar kitaip, smagu sugrįžti su laida, kuri pakels nuotaiką kiekvienam. Garantuoju, kad stebėdami paprastus, bet garsenybėms sudėtingus išbandymus, žmonės tiesiog kvatosis. O ir aš kartu su jais", - sako populiari laidų vedėja.

L. Gradauskienė augina pusės metukų Andrių Simoną ir septynerių Liepą. Po aštuonerių mėnesių pertraukos ji grįžta sugrįžta ne į vieną laidą, o net į dvi. Juk Livija taip pat dalyvauja ir „Žvaigždžių duetuose". Dvi televizinės laidos, du vaikai - ar ne per didelis krūvis? Į šį klausimą Livija žvelgia su humoru. „Krūvis - didelis, bet esu darbšti. O darbai - tie, kurie patinka. Jei ir iškils kokių nors sunkumų, į juos reikia žiūrėti su šypsena, ir jie išnyks", - sako.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius