Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga ir Darius Budriai: keistasis pirkinys

„Viskas - kaip bet kuriame mobiliajame telefone. Tik sunkiau žinutes rašyti - smulkūs mygtukai", - pasakoja verslininkas Darius Budrys (40), rodydamas laikrodžio pavidalo telefoną.
Foto naujienai: Inga ir Darius Budriai: keistasis pirkinys
Gretos Skaraitienės nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Verslas

„Viskas - kaip bet kuriame mobiliajame telefone. Tik sunkiau žinutes rašyti - smulkūs mygtukai", - pasakoja verslininkas Darius Budrys (40), rodydamas laikrodžio pavidalo telefoną. Tokį patį, tik moterišką, puoštą blizgančiais akmenėliais, turi ir jo žmona Inga (34). Juos šeimos galva kinų naujovių tinklalapyje internete užtiko dar pernai rudenį. Vieno aparato kaina su pristatymu ir išmuitinimo mokesčiais - apie tūkstantį litų. Užsisakė. Ėjo savaitės, mėnesiai, verslininkai net pamiršo apie pirkinį. Mobiliuosius gavo tik vasarį. Apžiūrėjo. O kaip jais naudotis? Gūžtelėjo pečiais ir padėjo į stalčių. Tačiau kai gyvenimas privertė, tiksliau, kai Inga netyčia išskalbė vyro mobilųjį kartu su kelnėmis, teko išsitraukti jau pusmetį stalčiuje gulintį keistą pirkinį ir išstudijuoti instrukciją. „Pasirodo, jų net drėgmei atsparių yra - gali kalbėtis po vandeniu. Bet ką kalbėsi: „Alio alio, skęstu! Gelbėkit!" - juokiasi Darius. - Buvau kažką netyčia nuspaudęs ir paskambinau mamai. Ji manęs nepažino, nes kalbėjau moterišku balsu. Pasirodo, yra funkcija, kuri tavo balsą pakeičia nuo vaiko iki ateivio iš kosmoso."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius