Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Krukauskienė save lygino su Vidu Blekaičiu

Prieš savaitę šokių projektą „Šok su manimi" paliko verslininkė Inga Krukauskienė (42). Žinodama, kad ją gali išgelbėti žiūrovų palaikymas, verslininkė elektroniniu paštu išsiuntė pagalbos prašymą, kuriame save lygino su galiūnu Vidu Blekaičiu.
Foto naujienai: Inga Krukauskienė save lygino su Vidu Blekaičiu
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Prieš savaitę šokių projektą „Šok su manimi" paliko verslininkė Inga Krukauskienė (42). Žinodama, kad ją gali išgelbėti žiūrovų palaikymas, verslininkė elektroniniu paštu išsiuntė pagalbos prašymą, kuriame aptarė kolegų privalumus, trūkumus ir save lygino su galiūnu Vidu Blekaičiu.

„Šio projekto dalyviai - išskirtiniai. Jie be galo nuoširdūs, draugiški, profesionalūs ir kūrybingi. Visi mane labai palaiko. Esu ne viena, o su nuostabiausiu berniuku pasaulyje - Vytuku. Daug ką pradėjau suprasti... Vis dėlto šis projektas - suaugusiųjų žaidimas. Kai ėjau į šį šou, mąsčiau, kad tai puiki galimybė pamatyti, kiek Lietuvos žmonių mano gyvenimo istorija domėjosi ne iš smalsumo ar pavydo, o iš širdies. Žinoma, būti gražiai, jaunai kaip nuostabi ir be galo draugiška pusiau gruzinė, pusiau ukrainietė Šorena yra puiku, bet man jau 42-eji! Būti įtakingai kaip mano bendraamžė Inga Valinskienė irgi yra gerai. Tačiau ji pagimdė du sūnus ir neturi tokių problemų dėl klubų kaip aš. Be to, ji nuolat šoka dainuodama scenoje! Dieviška Aistė Paškevičiūtė - dar visai jaunutė, seksualiausia mergaitė Lietuvoje, dar ir balerina, tad kodėl jai nešokti?! Man lieka save lyginti tik su galiūnu Vidu Blekaičiu. Nesu tokia vaikiška ir miela eterio metu. Amžius, branda ir jaudulys daro savo - atrodau griežtesnė, stengiuosi šypsotis net tada, kai nejuokinga. Kviečiu jus visus būti mano palaikymo komanda, būti vienu kumščiu, viena širdimi. Tikiu, kad mes galime laimėti", - taip pagalbos laiške rašė Inga, kuris, jos, deja, neišgelbėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius