Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Paksaitė-Stumbrienė padėjo išspręsti gimdyvės problemas

Eglė sugalvojo, kad jaunos, Panevėžio rajone gyvenančios, moters problemas geriausiai supras panašiais rūpesčiais gyvenantys, mažus vaikus auginantys žmonės, todėl ji kreipėsi į Ingą Paksaitę-Stumbrienę.
Foto naujienai: Inga Paksaitė-Stumbrienė padėjo išspręsti gimdyvės problemas
TV3 nuotr. / zmones24.lt
Balandžio 7-osios, „Angelų“ laidoje į netikėtas aplinkybes pateks ne tik laidos herojai, bet ir vedėjai. Eglei važiuojant vykdyti užduoties į Panevėžį, kelyje ją sustadbė nėščioji, ant rankų laikanti savo vienerių metukų sūnų. Eglė nedvejodama sustojo pavežti pagalbos prašančios moters. Netikėtai automobilyje Andželai Urbienei prasidėjo sąrėmiai, todėl „Angelų“ vedėjai staiga teko padidinti greitį ir sukti į artimiausią ligoninę. Nuvežusi sąrėmių kamuojamą 22-ejų metų motiną į gydymo įstaigą, Eglė Andželos nepaliko: dalyvavo gimdyme, budėjo šalia jaunos moters operacinėje ir padėjo pasitikti naujagimį. Po gimdymo pradėjo aiškėti daugiau graudžių laikinai vienišos motinos gyvenimo faktų. Andželos Urbienės vyras dabar išvykęs į užsienį, todėl jai nuo šiol teks vienai rūpintis jau ne vienu, o dviem mažamečiais. Vienerių metų berniuką auginanti ir darbo neturinti moteris prisipažins, kad neturi iš ko naujajam šeimos nariui nupirkti drabužėlių. Moters prašymai buvo labai kuklūs. Be vaikiškos aprangos, iš „Angelų“ ji daugiau nieko nepageidavo.
Eglė sugalvojo, kad jaunos, Panevėžio rajone gyvenančios, moters problemas geriausiai supras panašiais rūpesčiais gyvenantys, mažus vaikus auginantys žmonės, todėl ji kreipėsi į Ingą Paksaitę-Stumbrienę. Jauna šeima iškart suprato Andželos bėdą ir labai jautriai reagavo į šią istoriją. Inga metė visus savo darbus ir išskubėjo ieškoti drabužėlių naujagimiui. Stumbrai nupirko ne tik drabužėlių antrajam A. Urbienės sūneliui, bet parūpino ir naują kūdikio vežimėlį, kuris 22-ejų metų panevėžietei atrodė kaip stebuklas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius