-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Valinskienė: intrigos pramogų pasaulyje – tik vaikų žaidimas

Gyvenimo būdo žurnalo „Nuo...iki..." redaktorė Giedrė Talmantienė išgėrė ne vieną kavos puodelį, kol kalbėjosi su Inga ir Arūnu Valinskais.
Foto naujienai: Inga Valinskienė: intrigos pramogų pasaulyje – tik vaikų žaidimas
LNK nuotr. / zmones24.lt

Gyvenimo būdo žurnalo „Nuo...iki..." redaktorė Giedrė Talmantienė išgėrė ne vieną kavos puodelį, kol kalbėjosi su Inga ir Arūnu Valinskais. Pokalbis buvo sunkus, o klausimai buvusiems kolegoms - ne visada malonūs. Dabar ypatingai įtemptas metas skandalingiausiai šiuo metu porai. Šįvakar „Nuo...iki..." žiūrovai išvys pokalbį su Valinskais.

„Kalbėjomės apie tai, ką Valinskams teko patirti per pastaruosius metus. Inga ir Arūnas kalba apie draugų išdavystes, politines intrigas,  spąstus", - sako Giedrė.

„Po visoto, ką patyrėme, galime pasakyti, kad menamos intrigos  pramogų pasaulyje - viso labo vaikų žaidimai", - „Nuo...iki..." sakė Inga Valinskienė.

Pasak Valinskų, jei kas nors galvoja, kad pastarieji skandalai judviejų porą susilpnino ar padarė pažeidžiamus, labai klysta.

Inga ir Arūnas atvirai kalbėjo apie galimą ateitį - kas būtų, jei Arūnas taptų tik eiliniu Seimo nariu, ar tiesa, kad jis puoselėjo viltis kandidatuoti į Prezidento postą, ir ar tiesa, kad aplinkiniai skundžiasi Valinsko tironišku vadovavimu.

„Kas bebūtų atsitikę, Arūnas vis tiek išliko šmaikštus ir linksmas, todėl pokalbis bus smagus. Net ir šiuo metu į savo politinę ateitį jis žiūri optimistiškai ir grįžti į televiziją neketina", - sakė Giedrė Talmantienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius