Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingrida Martinkėnaitė ir Egmontas Bžeskas su naujais ratai

Foto naujienai: Ingrida Martinkėnaitė ir Egmontas Bžeskas su naujais ratai
Automobilį Egmontas įsigijo atsitiktinai / zmones24.lt
„Gal visi staiga ėmėme daug uždirbti?!" - nusikvatojo „naujalietuvis" ir grupės „69 danguje" prodiuseris Egmontas BŽESKAS (33), sėsdamasis prie naujutėlaičio dramblio kaulo spalvos „Chrysler" vairo. Į automobilį - sidabrinį mersedesą - persėdo ir seksualiausios merginų grupės „69 danguje" narė Ingrida MARTINKĖNAITĖ (28). „Mašina ir brangi, ir prabangi. Galima sakyti, daugiau nei svajonių", - pirkiniu džiaugiasi Ingrida.
„Naujais ratais" ne mažiau džiaugiasi ir prodiuseris, beje, automobilį įsigijęs visiškai atsitiktinai. „Dairėmės mašinos Karinai (kitai „69 danguje" narei - red. past.). Pamačiau šį kraislerį ir „susileidau" - jo kaina buvo 69 tūkstančiai litų. Galima sakyti, tik todėl jį ir nusipirkau", - šyptelėjo Egmontas. Negana to, užsimanė dar ir auksinių ratlankių žiemai. „Kai saulė šviečia, chromuoti labiau blizga. O žiemą pakeisiu į auksinius. Tik nepamanykite, kad visa tai darau rimtai - man auksas net nepatinka. Tiesiog du „Naujųjų lietuvių" albumai tapo auksiniais ir vienas - platininiu, tad kodėl to neatspindėjus ant ratų?" - gūžtelėjo pečiais keistų ir linksmų idėjų nestokojantis prodiuseris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius