Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irenai Starošaitei teko koncertuoti net Henrikui Daktarui, nors ir bijojo

Apie bendravimą su kriminalinio pasaulio atstovais „Auksinėje blykstėje“ kalbėjo atlikėja Irena Starošaitė. Laidos žiūrovai sužinos, kas sieja šią žavią dainininkę ir neseniai sučiuptą Henriką Daktarą.
Foto naujienai: Irenai Starošaitei teko koncertuoti net Henrikui Daktarui, nors ir bijojo
Gretos Skaraitienės nuotrauka / zmones24.lt
Apie bendravimą su kriminalinio pasaulio atstovais „Auksinėje blykstėje“ kalbėjo atlikėja Irena Starošaitė. Laidos žiūrovai sužinos, kas sieja šią žavią dainininkę ir neseniai sučiuptą Henriką Daktarą. Irena prisipažino dainavusi šio nusikaltėlio vestuvių sukakties šventėje bei bendravusi su jo žmona. Jau daug pačią įvairiausią publiką linksminanti moteris atviravo, kad yra tekę koncertuoti scenos prieigą saugant apsaugos darbuotojams, mat nusikalstamo pasaulio atstovai leisdavo sau ropštis ant scenos, o tai atlikėjai keldavo baimę.
Nors pramogų pasaulyje kalbama apie Žilvino Žvagulio klystkelius, jo sutuoktinė teigė privataus detektyvo tikrai nesamdytų, kad išsiaiškintų, ką jos vyras veikia vakarais. Žilvinas taip pat tvirtino pasitikintis savo žmona ir dievagojosi klystkeliais neinantis.
„Auksinė blykstė“ Irenai Starošaitei parengė malonią staigmeną. Moteris jau netrukus švęs savo gimtadienį, tad gavo nuo laidos siurprizą – linkėjimus ir dovaną nuo žavaus ir garsaus viengungio. Spėliodama, kas jis galėtų būti, Irena įvardijo Marijoną Mikutavičių. Tačiau ypatingą dovaną I.Starošaitei siuntė Jogaila Morkūnas, kurio teigimu, didžiausios dovanos Irena verta jau vien dėl to, kad tiek metų gyvena su Žilvinu Žvaguliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius