Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išdalinti „Auksiniai svogūnai“

Balandžio 1-ąją Arūnas Valinskas tradiciškai išdalijo „Auksinius svogūnus“. Kaip ir visada apdovanoti keisčiausi poelgiai ir linksmiausi bei skandalingiausi žmonės.
Foto naujienai: Išdalinti „Auksiniai svogūnai“
Foto naujienai: Išdalinti „Auksiniai svogūnai“ / zmones24.lt
Balandžio 1-ąją Arūnas Valinskas tradiciškai išdalijo „Auksinius svogūnus“. Kaip ir visada apdovanoti keisčiausi poelgiai ir linksmiausi bei skandalingiausi žmonės. Šį kartą buvo tik vienas skirtumas – renginį transliavo TV3. Šiemet renginys buvo transliuotas iš naujosios Šiaulių arenos, kuri lūžo nuo žiūrovų. Kaip organizatoriai ir tikėjosi į renginį atvyko ne visi politikai. Kai kurie pabūgo būti viešai pašiepti, juolab, kad šiemet į pagalbą A.Valinskas pasitelkė sunkiąją humoro „artileriją“ – Vytautą Šapranauską.
TV3 žiūrovai buvo nustebinti ne tik nominacijų, apdovanojimų, o ir netradicinių, šmaikščių dainininkų pasirodymų, kurie atspindėjo šiųmetinę „Auksinių svogūnų 2008” temą – emigraciją ir Naujuosius humoro metus.
Žaismingai puikius pasirodymus sukūrė: Irena Starošaitė ir „Blogos mergaitės“, Mino, „Tikri vyrai” – E. Kučinskas, Č. Gabalis ir Ž. Žvagulis, „Yva”, Renata, Deivis ir Berneen, Donalda ir „Patruliai”, Deivis ir „Fuego”, O. Vyšniauskas, R. Cicinas ir M. Berenis-Tru Sabaka, trys Radžiai, Nerijus Juška, Saulėns ir Marijonas. Pastarųjų duetas, nusprendęs emigruoti į Jungtinę Karalystę, atliko linksmą kūrinį „Sveika, Britanija”. Marijonas Mikutavičius šį kartą iškeitė „Taip arba Ne” vedėjo kostiumą į „šventinę” sportinę aprangą. Grupės „Yva” merginos agitavo stoti į jų kuriamą partiją. Renata su Berneen pešėsi dėl Deivio, o estrados princas Rytis Cicinas šį kartą kartu su O. Vyšniausku ir M. Bereniu pasirodė netikėtame naujame „benamio” amplua.
Stiklines metų svogūnų statulėles „Metų gyvūno” nominacijoje laimėjo – žiurkė, kuri, apšvitinta Ignalinos atominės elektrinės radioaktyviomis atliekomis, apauga ilgais plaukais ir pavirsta į liūtą LEO.
„Metų kankinio” nominacijoje apdovanotas – Tomas Balaišis-Sėkla. Už tai, kad vardan Lietuvos trispalvės koto tris paras pasninkavo Ispanijos belangėje. Apdovanojimą Sėkla atsiimti atvažiavo tiesiai iš ligoninės, kur jam buvo atlikta kojos operacija.
Šių metų „Auksinių svogūnų 2008” pripažinta „Metų posakiu” Vilniaus mero Juozo Imbraso pasakyta frazė apie homoseksualus: „Aš tokiems dalykams dar nepribrendęs.”
Nominacijoje „Metų Paleckis” buvo apdovanotas Algirdas Paleckis už tai, kad ruošiasi nacionalizuoti „Lietuvos rytą”, o visą redakciją išvežti į Sibirą.
„Metų meilužiu” „Auksiniuose svogūnuose 2008” buvo pripažintas Eugenijus Ostapenka už tai, kad vienintelis atsiprašė Romo Dambrausko dėl to, kad permiegojo su jo žmona.
„Metų statybų” nominacijoje nugalėjo Vilniaus Nacionalinio stadiono statybos, kurių nebesiima nei Vilniaus meras Juozas Imbrasas, nei Vyriausybė…
„Metų sugrįžimą” apdovanotas Viktoras Uspaskichas. Kadangi grįžusiam į Lietuvą Viktorui taikomas namų areštas, stiklinio svogūno atsiimti atvažiavo jo žmona Jolanta.
„Metų užuomarša” pripažinta Jungtinių Amerikos Valstijų sekretorė Condoleezza Rice, Valdui Adamkui priminusi, kad Šaltasis karas jau seniai pasibaigė.
„Metų šokėjo” nominacijoje be konkurencijos nugalėjo Vladimiras Romanovas, įrodęs, kad geram šokėjui bankas netrukdo.
Na, o šių metų „Auksinių svogūnų 2008” simbolinė svogūno statulėlė už „Liaudies balso” nominaciją atiteko Lietuvos kelių policininkams – pigiausiai įsigyjamai būtiniausiai prekei.
Atsisveikindamas Arūnas Valinskas TV3 ir salėje susirinkusiems žiūrovams palinkėjo visada atrasti aukso vidurį.
„Dėkojame politikams už prikrėstas nesąmones, nes kuo daugiau jų pasitaiko per metus, tuo lengviau yra sukurti šio renginio scenarijų. Tačiau kita vertus, kuo daugiau netvarkos, tuo sunkiau – Lietuvos gyventojui. Todėl siūlau atrasti aukso vidurį, kad ir pokštų pakaktų, ir gyventi būtų geriau”, – iki kitų metų atsisveikino „Auksinių svogūnų” iniciatorius Arūnas Valinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius