Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Aniston užšaldė savo kiaušinėlius

Jennifer Aniston paskutiniuoju metu nesiseka meilėje. Norėdama sustabdyti „biologinį laikrodį“ ji užšaldė savo kiaušinėlius. Kaip žinoma, buvusi Brado Pitto mylimoji labai nori susilaukti kūdikio.
Foto naujienai: Jennifer Aniston užšaldė savo kiaušinėlius
Jennifer Aniston. Scanpix nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Jennifer Aniston
Pastaruoju metu Jennifer Aniston išties nesiseka meilėje. Norėdama sustabdyti „biologinį laikrodį“ ji užšaldė savo kiaušinėlius. Kaip žinoma, buvusi Brado Pitto mylimoji labai nori susilaukti kūdikio. Kol neatsirado „princas ant balto žirgo“, Jennifer (39) nusprendė imtis priemonių, kad jai netektų skubinti įvykių. Patikimas šaltinis praneša: „Tai buvo protingas žingsnis, nes dabar Jen galės bent kelis metus neskubėti.“ Šiuo metu išsivysčiusiose šalyse moterims, kurioms per trisdešimt, siūloma pamąstyti apie savo dar sveikų kiaušinėlių užšaldymą, jei jos neplanuoja greitai turėti vaikų. Vėlyvesnis nėštumas gali turėti daugiau komplikacijų. Moteris padidina savo šansus išnešioti kūdikį, jei apvaisinamas jos pačios kiaušinėlis, kuris buvo užšaldytas tuomet, kai moteris buvo jaunesnė. Kaip žinia, nėštumo sėkmė priklauso nuo kiaušinėlio amžiaus, o ne nuo moters metų. Šiuolaikinės užšaldymo technologijos suteikia galimybę išlaikyti gyvybingus 75 proc. kiaušinėlių. Planuojama, kad tas skaičius ateityje didės iki 90 proc.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius